Celebklub

Szabó Zsófi: „Három éve, hogy elmentél, édes drága Apucikám”

rtl.hurtl.hu

2017. április 4. 11:48

Három évvel ezelőtt óriási veszteség érte a gyönyörű műsorvezetőt, mikor a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész édesapja elhunyt. Azóta nincs olyan nap, hogy ne gondolna rá

Egy szülő elvesztését szinte lehetetlen feldolgozni. Szabó Zsófinak három évvel ezelőtt kellett szembenéznie a pótolhatatlan veszteséggel, hosszú betegség után elhunyt édesapja, Szabó Gyula. A Story Extra, és a Playback Párbaj műsorvezetője szinte összetört akkor, és úgy érezte, nem fogja túlélni azt az időszakot.

„Amikor apu elment, azt hittem, hogy véget ér az életem. Aztán rájöttem, ha ezt túléltem, akkor nem jöhet olyan fájdalom az életemben, amit ne vészelnék át. Ma már nem félek semmitől, bátrabb lettem.”


Nincs olyan nap, hogy ne gondolna drága édesapjára Zsófi, arra a fantasztikus emberre, akinek csodálatos gyerekkorát köszönheti.

 

 

„Apa mindent megadott nekünk, hatalmas szeretetben nevelt minket, de azért szigorú is volt. Sokan mondták, hogy „jaj, milyen jó, dörmögő hangja volt”, de azon a hangon néha nagyon rám tudott ijeszteni.”


A színésznő tavaly októberben mondta ki a boldogító igent párjának, Kis Zsoltnak. Élete legszebb napján is gondolt édesapjára, ugyanis szerette volna, ha ő kíséri az oltárhoz.


„Tudom, hogy minden örömöt, ami az életben ér, azt neki köszönhetem. Az fáj, hogy nem élheti meg velem, hogy milyen boldog vagyok. Bár biztos vagyok benne, hogy fentről látja, hogy szeretve vagyok, és hogy egy olyan férfi felesége lehetek, akihez szerelemből mentem hozzá, nem pedig érdekből.”


Zsófi elárulta közösségi oldalán, hogy pontosan ezen a napon ment el apukája, három évvel ezelőtt. A megható üzenetből az is kiderül, hogy ma már képes mosolyogni, hiszen édesapja emléke örökké a szívében fog élni.


„Ma három éve, hogy elmentél, édes drága Apucikám. Mosolyogva ébredtem ma, mosolyogva fogok holnap is és ígérem, amikor csak tehetem mosolyogni is fogok, mert a te lányod lehetek, ami a legnagyobb dolog az én kis életemben. (Mielőtt ez a fotó készült, nagyon sírtam. Gyerekként nem szerettem ezt a képet, állandóan átsatíroztam rajta az arcom. Felnőttként mégis az egyik kedvenc képem rólunk, mert olyan "igazi".)”


forrás/képek: Blikk, Facebook 
#Celebklub#műsorvezető#színésznő#veszteség#család#édesapa#szabó zsófi#playback párbaj#story extra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk