Celebklub

Egyre szebb a Szulejmán sztárjának kislánya! – FOTÓK!

rtl.hurtl.hu

2017. március 27. 10:49

Meryem Uzerli babája, Lara februárban töltötte be harmadik életévét. A kis hercegnő egyre jobban hasonlít édesanyjára, amit a közös fotók is igencsak alátámasztanak. Mutatjuk!

A híres török sorozat a negyedik, azaz a befejező évadhoz ért. A legújabb részekben már nem Meryem Uzerli játssza Hürrem szultána szerepét, hanem Vahide Gördüm. A cserére azért volt szükség, mert Meryem magánéleti okokra hivatkozva kiszállt a sorozatból. A rajongók igen nehezen fogadták el az új színésznőt, akinek borzasztó nagy kihívás volt Hürrem karakterébe bújni.

Meryem karrierje azóta is felfelé ível, a nézők több sorozatban is láthatják kedvencüket. Ennek ellenére a magánéletében eddig nem volt túl szerencsés a színésznő, ugyanis nem olyan rég számoltunk be arról, hogy vőlegényével, Alp Ozcannal felbontották az eljegyzésüket.

Bármi is történjen Szulejmán Hürremével, kislánya mosolya és szeretete mindenért kárpótolja a gyönyörű színésznőt. A közös fotójukon is látszik, milyen nagy az összhang anya és gyermeke között. Arról már nem is beszélve, hogy a kis Lara pont ugyanolyan meseszép, mint az édesanyja.

 

 

Ne felejtsétek, szerda este (új időpontban, 22:25 kor) folytatódik a Szulejmán! Izgalmakból most sem lesz hiány!

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#színésznő#édesanya#Karrier#munka#kislány#meryem uzerli#sorozat#történelem#Szulejmán#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk