Celebklub

Bata Éva egy dologban biztosan eltér Teca karakterétől!

rtl.hurtl.hu

2017. március 10. 12:00

A mi kis falunk című sorozatban Tecát alakító színésznő már gyermekként tudta, hogy mivel szeretne foglalkozni, ha felnő. A Story Extra stábja utánajárt, milyen volt a falusi kocsmáros bőrébe bújnia Bata Évának!

Bata Éva számára teljesen új világ nyílt meg az RTL Klub legújabb sorozatának forgatásain. Eddig leginkább a színdarabokban láthatták a nézők, A mi kis falunkban azonban az egész ország megismerhette a pajkaszegi kocsmárost alakító művésznőt. Éva már óvodás korában tudta, kizárólag a színjátszással szeretne foglalkozni felnőttként, és ehhez a szüleitől is megkapott minden támogatást. 

A sorozatban Tecát alakító színésznő sokáig azt gondolta, hogy nem neki való a filmek és sorozatok világa, azonban szerencsére azóta kiderült, ugyanolyan tökéletesen alakít a kamera előtt, mint a világot jelentő deszkákon. 

Éva szerint felfedezhető némi hasonlóság A mi kis falunk Tecája és közte, ezért egyáltalán nem okozott nehézséget számára, hogy hitelesen alakítsa a falu kocsmárosát. A színművésznő szerint akadnak helyzetek, amikor nem árt, ha egy nő határozottan tudja képviselni a véleményét.

Nézd meg Teca bakijelenetét!
 

Egy lényeges különbség mindenképpen van a kis falu kocsmárosa és a színésznő között. Teca reménytelenül szerelmes Pajkaszeg plébánosába, Éva ezzel szemben hosszú ideje boldog párkapcsolatban él.

"Van egy párom, akivel szép nagy szerelemben élünk együtt."
 

A színésznő számára nem csak az általa alakított karakter miatt volt élvezetes a sorozat forgatása, mint mondja nagyon jó hangulatban zajlott a munka. A stábtagokat a forgatások végére szinte tiszteletbeli lakókká fogadták a helyiek.

Nézd meg a Story Extra riportját a színművésznővel!

#Celebklub#bata éva#A mi kis falunk#sorozat#színésznő#színművész#színház#színpad#színdarab#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk