Celebklub

Liza minden X-Faktorral kapcsolatos kérdésre válaszol!

rtl.hurtl.hu

2017. március 3. 9:00

A 2016-os X-Faktor sztárja, Vince Aliz Liza egy Facebook-videóban mondta el, hogyan lehet jelentkezni az X-Faktorba, és mik azok az információk, amiket feltétlenül tudnod kell!

Akárcsak az eddigi években, az X-Faktorban idén is sokféleképpen tudsz jelentkezni.

Először is menj fel az www.rtl.hu/rtlklub/xfaktor oldalra, majd a menüpontban kattints a "jelentkezés"-re.

Itt három lehetőség tárul eléd.

Az elsőa már jól megszokott mód, vagyis eljössz a válogatóra, és személyesen próbálod meggyőzni a szerkesztőséget arról, hogy benned van az a bizonyos X.

A második lehetőség, hogy feltöltesz magadról egy hanganyagot, ezzel bizonyítva, hogy helyed van az X-Faktorban.

A harmadiknem más, mint az, hogy egy tehetséges ismerősödet nevezed be a versenybe, és indítod el a siker útján.

 

Aki nem akar sokat időzni a számítógép előtt, az telefonon is jelentkezhet, méghozzá a következő módon.

Küldd el SMS-ben az X-et a 0630-555-55-71-es alapdíjas számra. Ezután az X-Faktor szerkesztői keresni fognak időpont egyeztetéssel kapcsolatban. 

Nagy újítás az előző évekhez képest, hogy idén Instagramon is tudsz jelentkezni!

Ehhez nem kell mást tenned, csakkövetni az @xfaktorhun-taz Instán, készíteni egy maximum 15 másodperces videót arról, ahogy énekelsz, majd válaszd a Direct megosztás funkciót és küldd el a videót az@xfaktorhun–nak úgy, hogy a leírásba beleírod az e-mail címedet!

Nemcsak az @xfaktorhun keresztül tudsz jelentkezni a tehetségkutatóba, ugyanis ha azt szeretnéd, hogy ne hallja mindenki az elkészített rövid videódat, Lizának is elküldheted, akárInstagramon, akár Facebookon!

Az X-Faktor szerkesztősége vidéki castingokat is tart, a települések listája folyamatosan bővül, így érdemes figyelni, mikor látogatunk el a TE városodba. Lesznek határon túli meghallgatások is, ráadásul néhány helyszínen régi X-Faktoros arcokkal is összefuthatsz, így érdemes nyomon követni az eseményeket!

 

 

 

Lássuk, mi történik az után, hogy jelentkeztél!

Egy kollégától fogsz kapni egy időpontot. Ebben az időpontban bejössz az RTL Klub székházába (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.), és részt veszel egy szerkesztőségi meghallgatáson.

Itt még a mentorok nincsenek jelen, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell a maximumot teljesítened.

Fontos, hogyhozd magaddal a személyigazolványodat, néhány dalt, illetve azokat az embereket, akik bátorítanak -legyen szó anyáról, apáról, vagy bárkiről, aki számodra fontos -, hiszen ők is beülhetnek a meghallgatásodra.

A szerkesztői csapat ebben a pár órában meghallgat tőled több számot, és ha Lizára hallgatsz, különböző stílusú dalokat válogatsz össze.

Az X-Faktor meghallgatásán nemcsak énekelni fogsz, hiszen nem elég, ha valakinek jó a hangja, de az is fontos, hogy egy jelenség legyen a színpadon, így ne ijedj meg, ha a szerkesztőség tagjai beszélgetésbe elegyednek veled- ők nemcsak a hangodra, de Rád is kíváncsiak!

 

Liza így emlékszik vissza az első meghallgatásra:

"Amikor én jöttem, akkor elkísértek a szüleim, illetve volt, hogy a testvérem is jött, ez egy nagyon-nagyon jó dolog, mert ők bent tudnak ülni a szerkesztőségi meghallgatáson, és ez egy olyan meghallgatás, ami szerintem minden előadónak az életében nagyon fontos, és nekem sokat segített, hogy bent ültek velem a szüleim, és éreztem azt, hogy ők is támogatnak.."

 

Lehet, hogy sokaknak fejtörést okoz, hogy milyen ruhát válasszanak erre a nagy napra, de Liza még ebben is segít!

"Szerintem olyan ruhába jöjjön mindenki, amibe felállnál a színpadra is. Én azt mondom, hogyha te punk vagy, ahogy nehogy a tarajodat lesimítsd azért, mert elegánsan akarsz kinézni, nézz ki úgy, ahogy te ki akarsz nézni! Vállald fel magadat, énekelj olyat, amilyet szeretnél, és legyél olyan a színpadon, amilyen szeretnél lenni!"

 

Vince Aliz Liza mindenkit arra bátorít, hogy jelentkezzen az X-Faktorba, ugyanis ez egy olyan tehetségkutató, amiért érdemes áldozatot hozni!

"Érdemes eljönni és kipróbálni magadat, mert az X-Faktor abszolút meg tudja változtatni az életedet."

 

Ne habozz tehát, jelentkezz a 2017-es X-Faktorba, ha pedig bármilyen kérdésed van, fordulj bizalommal Lizához, hiszen ha valaki, ő biztosan minden kérdésedre választ ad!

 

 

Hogyan jelentkezz az X-Faktorba?

Közzétette: Liza – 2017. március 2.

 

Forrás: Facebook
#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#vince aliz liza#2017#liza

Címlapról ajánljuk