Celebklub

Figyelem! – Az énekes elárulta, milyen meglepetéssel készül rajongóinak!

rtl.hurtl.hu

2017. március 1. 15:11

Tilinger Attila egy ideje már a stúdiójában dolgozik, ugyanis ötödik lemezére készül, és örömét követőivel is sokszor megosztja. Mutatjuk!

Az énekes egy csodálatos napra virradt, amit el is árult rajongóinak, kiderült, az új lemezének ötödik dalát fogja rögzíteni a mai nap folyamán. Attila persze a „munka" előtt sem unatkozott, hiszen egy jó kilenc kilométert futott szokásának híven.

„A reggeli 9 km futás és a kiadós ebéd után most frissen és pihenten irány a stúdió, készül az ötödik dal az új lemezre!”

 

Boldogságos, szép napot kívánok Nektek! ❤ A reggeli 9 km futás és a kiadós ebéd után most frissen és pihenten irány a stúdió, készül az ötödik dal az új lemezre! ✌????✌????

Közzétette: Tilinger Attila Hivatalos Oldala – 2017. március 1.

Az énekes úgy érzi, ez a lemez bizony mérföldkő lesz az életében, így érthető, miért izgatott ennyire! 

„Egy kis pihenés stúdiómunka közben, aztán folytatódik az alkotás. Egyre inkább úgy érzem, hogy ez a lemez és a 15 éves jubileum mérföldkő lesz az életemben!”

 

Kellemes délutánt - estét kívánok Mindenkinek! ❤ Egy kis pihenés stúdiómunka közben, aztán folytatódik az alkotás. Egyre inkább úgy érzem, hogy ez a lemez és a 15 éves jubileum mérföldkő lesz az életemben! ✌????????

Közzétette: Tilinger Attila Hivatalos Oldala – 2017. február 21.

Annyit megsúgunk, hogy izgatottan várjuk Tilinger Attila legújabb lemezét!

#Celebklub#énekes#album#dal#meglepetés#Muzsika TV#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk