Celebklub

Micsoda fotó! – Imádjuk Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös posztját!

rtl.hurtl.hu

2017. február 27. 15:21

A színésznő február elején megerősítette a hírt, hogy a nála négy évvel fiatalabb válogatott kézilabdással alkotnak egy párt. Végre egy igen kedves közös kép is készült róluk, amit nektek is látnotok kell! Mutatjuk!

Kiss Ramóna lassan egy hónappal ezelőtt még igen visszafogottan mesélt kedveséről, Lékai Mátéról, a veszprémi sportolóról, aki annyit elárult, hogy a távolság számukra biztosan nem lesz akadály.

„Valóban régóta ismerjük egymást, de egy hónapja vagyunk együtt. A távolság nem akadály, ez két emberen múlik, megoldjuk.” 
 

Abban már akkor biztosak voltunk, hogy milyen csodásan mutathatnak egymást mellett a fiatalok, és szinte már szemünk előtt lebegett egy közös fotó róluk. Szerencsére nem kellett sokat várnunk, ugyanis Máté elérkezetnek látta az időt, hogy közösségi oldalára kitegyen egy igen kedves képet magáról és szerelméről.

 

????

A post shared by Lekai Mate (@lekaimate) on

Annyit szeretnénk hozzáfűzni, hogy igazunk volt, Rami és Máté fantasztikusan mutatnak egymást mellett.

A színésznő nem lazsál, forgat, színházban játszik és mindeközben a Gyertek át! legújabb évadában is feltűnik. Hogy mi történik Ramónával Sebestyén Balázs műsorában?

Nézzétek meg a videót, és minden kiderül!

forrás/képek: Facebook, Instagram
#Celebklub#színésznő#kapcsolat#szerelem#sportoló#közös fotó#lékai-kiss ramóna#lékai máté#Gyertek át! – A Sztárvetélkedő#Barátok közt#sorozat#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk