Celebklub

Boldog Szülinapot Aurelio!

rtl.hurtl.hu

2017. február 16. 17:30

Ma ünneplik névnapjukat a Lillák és Juliannák, de nemcsak ezért nagy nap február 16-a, ugyanis ezen a napon ünnepli születésnapját a VV6 győztese, Aurelio Onorato Caversaccio!

Bátran kijelenthetjük, hogy a VV6 helikopterező fenekegyereke az elmúlt évek alatt sokak szívébe belopta magát.

Bár a ValóVilág hatodik szériája óta eltelt néhány év, és ha valaki, Aurelio tényleg megosztó személyiség, mi összeszedtünk néhány dolgot, amiért igazán megszerettük ezt a srácot.

Kezdjük mindjárt az elején.

1. Aurelio sosem titkolta, mennyire retteg a pókoktól, és sokszor a kamerák előtt kapott hisztirohamot a "gonosz" ízeltlábúaktól.

 

 

2. Aurelio újragondolta a helikopterezést, és ország-világnak megmutatta, hogyan pörög az ő propellere.

 

 

3. Ritka az olyan tisztaszívű és érzékeny srác, mint ő. Nézzétek csak:

 


4. Ha már itt tartunk, Aurelio rengeteg szerepben tetszelgett már, volt valóságshow-hős, dzsungel lakó, de műsorvezetőként is megállja a helyét.

 

 

5. Auval legutóbb a Hagyjál főzni! castingján találkozhattunk, ahova anyukájával, Mártával érkezett, és a nagyszájú fiú főzőtudományát is megvillantotta. Még a végén kiderül, hogy Aurelio főzni is tud...

 

 

6. Bár sokáig tudnánk még sorolni miért szerethető figura Au, mi felsorolásunk végére értünk, és utoljára Aurelio féltett titkát hagytuk, amit a Gyertek át!-ban vallott be Sebestyén Balázsnak.

 

 

#Celebklub#rtl#RTL Klub#vv6#győztes#aurelio#aurelio caversaccio#születésnap

Címlapról ajánljuk