Celebklub

Lilu: „Nagyon megrázott a harmadik évad”

rtl.hurtl.hu

2017. február 14. 10:42

Ma este folytatódik a Keresem a családom harmadik évada. És mi vár ránk? Erről a sorozat gyönyörű műsorvezetője mesélt…

Nem gondolnánk, de egy-egy történet felgöngyölítése akár három hónapot is igényelhet, mert sokszor azon is múlik a nyomozás, hogy a csapatnak mennyi információ áll a rendelkezésére. Hihetetlen, de maga a stáb összesen 16 emberből áll, ők azok, akik sokszor a lehetetlennel is harcba szállnak, hogy felkutassák azt a személyt, aki más sok éve eltűnt. 

„Általában először nem is a keresett személyhez jutnak el, hanem annak egy féltestvéréhez, unokatestvérhez, aki nem is biztos, hogy tud segíteni.” 
 

 

 

A Keresem a családom egész stábja érzelmileg bizony érintetté válik minden egyes alkalomkor, sőt egyes családok a mai napig küldenek fotókat, leveleket arról, hogy mennyire megváltozott a nagy találkozások óta az életük. Sajnos nem minden történet ér véget happy enddel, sokszor Lilunak kell elég erősnek lennie ahhoz, hogy közölje a rossz hírt.

„Nagyon megrázott a harmadik évad egyik történetében például, amikor egy felnőtt, erős férfinek én mondtam meg, hogy a testvére, akivel 30 éve várja, hogy találkozzon, meghalt, nem láthatja soha többé.” 
 

 

 

Az új évadban Liluék rengeteg helyen megfordultak; forgattak Ausztráliában, az Egyesült Államokban, és például Lengyelországba is eljutottak. Sokszor nem egyszerű ennyit utazni, pláne megállás nélkül, de ez egyáltalán nem számít a csapatnak olyankor, mikor belegondolnak abba, hogy ezt miért is teszik.

„Kimerítő ennyit repülni, és ugye nem nyaralni, turistáskodni megyünk külföldre, hanem forgatni. Igaz, hogy a felkonfokat az adott város legjellegzetesebb, legszebb helyein vesszük fel, de nem maradunk csak azért plusz egy napot, hogy megnézhessünk magunknak mindent.” 
 

 

 

Vannak olyan történetek, emberek is, akik súlyos titkot cipelnek magukkal évtizedek óta, és a beszélgetésből kiderül, családon belüli erőszak áldozatává váltak. Ilyenkor nem lehet szimplán továbblépni, ilyenkor a lélek egy darabja meghasad.

„El nem tudom képzelni, hogyan élik túl ezek a nők, ezek a gyerekek a szenvedéseket, hogyan temetik olyan mélyre magukba, hogy képesek egyáltalán nem beszélni róla.” 
 

Ma este Dóra és Patrícia igaz történetét ismerhetjük meg, akik évtizedekig vártak egy hírre, és eljött az a pillanat, mikor szembesülhetnek az igazsággal…

Ma este 21:30-kor az RTL Klubon!

forrás/képek: 24.hu, Velvet, Facebook
#Celebklub#doku-reality#történetek#családok#forgatás#szívszorító történet#lilu#Keresem a családom#sorozat#harmadik évad#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk