Celebklub

Az X-Faktor mentorai nagy munkába kezdtek

rtl.hurtl.hu

2017. február 10. 12:40

A 2016-os X-Faktor mentorai, Puskás Peti és ByeAlex nem tétlenkednek az új évben, és gőzerővel dolgoznak új dalaikon.

A napokban debütált a hazai rádiókban a  The Biebers legújabb slágere, a Vár a holnap. Puskás Peti és zenekara már nagyon készült az új dal bemutatására, a rajongók pedig hamarosan láthatják a dalhoz készült klipet is.


Természetesen nem ez az egyetlen új Biebers dal, hiszen a srácok egy vadonatúj albummal készülnek, ami nem kevés munkával jár.

 

 


A The Biebers lemezbemutató koncertje egyébként Április 8-án lesz, és azt ígérik, odateszik magukat és megmutatják, mit jelent a#galaktikus#szexizés.


Íme egy videó, ami elárulja, hogy haladnak a fiúk a munkával:
 

 

Egész jól haladnak a lemez munkálatai ???????????? #galaktikus #szexizés#thebiebers #konci #newalbum #studio #studiotime #composing #composingtime

Közzétette: The Biebers / Official – 2017. február 3.

Nemcsak a The Biebers tölti melóval a tél hátralévő heteit, de ByeAlex és zenekara is új dalokon dolgozik.


Alex az utóbbi időben rendszeresen borzolja fel a kedélyeket szexi fotóival, ráadásul nagyjából egy héttel ezelőtt újra stílust váltott, és pár millis hajjal hódítja meg a női szíveket. Na de most hagyjuk Alex kockás hasát - bár erről is ódákat lehetne zengeni -, és foglalkozzunk a ByeAlex és a Slepp legújabb albumával, amiről sok dolgot elárult az X-Faktor mentora.


"Tavaszi landolassal tervezzük az első ByeAlex és a Slepp lemezt, Szív(sz)Kill névvel... már ezer éve tervezzük a lemezt... ideje megjelenni vele! A borítót muszáj megosztanom annyira tetszik..."

 

 

Alex a minap egyenesen a próbateremből posztolt egy rövid videót, amin az új lemez egyik dalát, a slágergyanús Az vagyokot énekli.


"...Az vagyok én. Cseresznyefák lombjain csak buzgó seregély.
Nádasokban szellem, türelmetlen szél, nem bír velem, gyenge jellem..."

 

 

#ujdal #azvagyok #jonalemez #byealexslepp #SZIVSZKILL ????????????

PÁJALEKSZ (@byealexittvan) által közzétett videó,

 

Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#rtl#RTL Klub#X-Faktor#byealex#puskás-dallos peti#mentor#album#dalok#új#megújulás#új év

Címlapról ajánljuk