Celebklub

Madonnának ikrei lesznek!

rtl.hurtl.hu

2017. február 8. 12:00

Nem csak Beyoncénak és Jay-Z-nek lesznek ikrei, az 58 éves énekesnő családja is hamarosan két fővel bővül.

Nemrég szárnyra kaptak a pletykák, miszerint Madonna ismét örökbefogad két gyermeket, ezt azonban tagadta az énekesnő.

"Azért utaztam Malawiba, hogy ellátogassak egy kórházba Blantyre-ben, és a Raising Malawi projekten dolgozhassak, aztán hazatérek. A pletykák az örögbefogadásról nem valósak."

Azonban Madonnát kedden a bíróságon látták, ahol állítólag odaítélték neki a Malawiból származó ikreket. Ezt a bíróság egyik szóvivője, Mlenga Mvula is megerősítette, aki szerint mosolyogva fogadta a rendeletet a popsztár.

"Madonna az elmúlt években bebizonyította, hogy mennyire szereti Malawit és a gyermekeit, így egyértelmű volt a bíróság számára, hogy jó helyen lesznek nála az ikrek."
 

Egyébként nem ez az első eset, hogy az énekesnő örökbefogad Malawiból. 2006-ban David Bandát vette magához, majd rá három évre Mercy James-t is. Így a 20 esztendős Lourdes Leon és a 16 éves Rocco Ritchie két testvért kapott, ha pedig igazak a hírek, hamarosan hat gyermeke lesz a hírességnek.

Emlékeztek még, amikor a Playback Párbaj egyik adásában a Barátok köztben Zsófit alakító Kiss Ramóna Madonna bőrébe bújt? Itt vissza tudjátok nézni a remek alakítást!

Forrás: justjared.com

#Celebklub#madonna#ikrek#gyermek#örökbefogadás#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk