Celebklub

A Barátok közt színésznője őrületes dologba kezdett!

rtl.hurtl.hu

2017. január 31. 11:53

Mérai Katalinról nem mondható el, hogy unalmasan él, vagy nem elég vagány ahhoz, hogy kipróbáljon új dolgokat. Most például úgy döntött, életében először csúszik egy hatalmasat.

A Mátyás király tér Illés Júliája igazi takaros háziasszony, aki gyermekeiért mindent megtenne. Katalin is hasonlóképp vélekedik erről, hiszen számára gyermeke, és párja a legfontosabb.

Többek között emiatt is alakult úgy, hogy a vagány színésznő mindig odafigyel az egészséges életmódra, és a mozgásra. A rendszeres sportnak meg is látszik az eredménye, Katalin kirobbanó formában van.

A Barátok közt Júliája életében először úgy döntött, kipróbálja az egyik legizgalmasabb téli sportok egyikét és sílécre pattan. A nem mindennapi eseményt a színésznő meg is örökítette, amit örömmel megosztott követőivel.

„Életemben először síeltem, köszönöm a sógornőmnek és a bátyámnak, hogy rábeszéltek. Ígérem, mindenkinek visszaadom a kölcsön cuccokat.” 
 

A sorozatban Juli és férje, Attila épp nem a legnagyobb szerelemmel fordulnak egymás felé. A férfinak egy nő lépett az életébe. Szilvia, Attila új kedvese pedig úgy gondolta, kicsit rendet tesz, és elsőként jól ki is osztotta Attila nevelt fiát. Hogy mit mondott Juli kisfiának, Máténak? A videóból kiderül! 

Kattints! 

forrás/képek: Instagram, Facebook
#Celebklub#színésznő#egészség#Sport#téli sport#síelés#kaland#őrület#mérai katalin#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk