Celebklub

Hien tényleg a végzet asszonya lenne? Pimaszúr kiderítette!

rtl.hurtl.hu

2017. január 29. 10:59

A Pimaszúr átcuccol legutóbbi adásában Papp Gergőék Hiennel töltöttek egy estét, hogy jobban megismerhessék az énekesnőt és néhány rejtélyről is lerántsák a leplet!

A műsorban Gergőék most először fordított napot tartottak, ugyanis Hien lemezbemutató koncertjére érkeztek, így a szokásos 1 nap – 1 éjszaka felosztás felcserélődött.

A koncertezés után pedig jöhetett egy kis éjszakázás és szolid bulizás!

De természetesen a mély beszélgetések sem maradhattak el: másnap reggel Hien arról mesélt, hogy az életében rengeteg változás volt az elmúlt években. Amerikai tanulmányok, új célok, új stílus.

Sok volt a váltás, és mindegyik gyorsan érkezett!

Persze, felmerül a kérdés, hogy egy ilyen pörgő életű és gyönyörű lány, hogyan kezeli a férfiakat? Itthon elterjedt ugyanis egy pletyka, miszerint Hien egy igazi femme fatale… Azonban az énekesnő egy borozgatós délutáni csevej alatt elmondta, hogy ebből semmi sem igaz! Ő is ugyanúgy megszenvedte a szakításokat, mint az exei!

És ha már az exeknél tartunk, vajon milyen típusú férfiak rabolhatják el a szívét? Azt mondják, mindenkinek megvan a zsánere, vajon Hiennel is ez a helyzet?

Kattints a videóra, ha kíváncsi vagy az énekesnő válaszára!

A Pimaszúr átcuccol teljes adásait pedig vissza is nézheted az RTL Moston!

#Celebklub#rtl#RTL Klub#pimaszúr átcuccol#papp gergő#hien

Címlapról ajánljuk