Celebklub

Kiderült, hogy milyen nemű babát hord a szíve alatt Horváth Éva!

rtl.hurtl.hu

2017. január 27. 9:50

Decemberben arról számoltunk be, hogy Horváth Éva babát vár. A televíziós műsorvezető Instagramon osztotta meg rajongóival az örömhírt. A csodálatos karácsonyi hangulatú képen Éva gömbölyödő pocakkal állt a kamera elé. Most arra is fény derült, hogy kisfiú vagy kislány lesz az egykori szépségkirálynő gyermeke!

Horváth Éva tavaszra várja első gyermekét. Bár a várandósság első hetei aggódással teltek, a műsorvezető már bőven túl van az első három hónapon, és a vizsgálatok alapján minden a legnagyobb rendben a kismamával és a babával. Éva titokzatos párja, akiről eddig keveset mesélt, meglepte őt egy otthon használatos ultrahang géppel, így sokkal nyugodtabb lett az egyre nagyobb pocakot növesztő szépségkirálynő. Éva naponta vizsgálja magát, meghallgatja babája szívverését, a hasa bekenésével pedig a terhességi csíkokat is megelőzheti.

Legutóbb a Story Extra stábja is ott járt az ultrahangos vizsgálaton. A kismama orvosa elárulta, hogy a harmadik trimeszterben járnak, és a babának már mindene ki van fejlődve, így látni az arcvonásokat is, és már azt is meg lehet mondani, hogy kire fog hasonlítani.

A vizsgálaton az is kiderült, hogy milyen nemű babát hord a szíve alatt a híresség. Rengetegen tippeltek Éva Facebook és Instagram oldalán, és bár a kommentelők zöme azt hitte, hogy kislánya lesz a barna szépségnek, valójában kisfiút fog a világra hozni!

"Kisfiú van a pocakomban"
 


És hogy mi lesz a kisfiú neve? A hamarosan szülővé váló izgatott pár már kétszer átnézte az utónévkönyvet, azonban egyelőre öt névre tudták leszűkíteni az opciókat.

Forrás: Instagram

#Celebklub#horváth éva#baba#terhes#várandós#kisfiú#nem#név#modell#műsorvezető#ultrahang#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk