Celebklub

Botrányos szülinap – 18 éves lett az X-Faktor sztárja!

rtl.hurtl.hu

2017. január 27. 9:52

Tóth Andi nagykorú lett, és ehhez méltóan egy hatalmas szülinapi partit rendezett, de nem is akármilyet. Kiderült, több mint száz vendéget várt a nagy eseményre.

Az énekesnő 2014-ben történelmet írt a tehetségkutató színpadán. Az akkor 15 éves őstehetség párbaj nélkül nyerte meg az X-Faktor ötödik szériáját. Ezzel ő lett a magyarországi X-Faktor történetének legfiatalabb győztese, emellett az első győztes, aki a Lányok kategóriájából került ki.

 

 

Közben az élet úgy hozta, az éneklés mellett Andi a színészkedést is kipróbálhatta. Az RTL Klub saját gyártású sorozatában, a Válótársakban ő alakítja a kissé forrófejű kamaszlányt, Noémit.

 


Tegnap este ért véget a nagysikerű sorozat második szériája. A záróepizód rengeteg izgalmat tartogatott a nézőknek, de a színészeknek is. Véletlen egybeesés, de Tóth Andi karaktere például szintén egy fergeteges szülinapi bulira készült, ami olyan botrányosra sikerült, hogy végül ki is csapta a filmbeli szüleinél a biztosítékot.

Az énekesnő a valóságban is élete legnagyobb bulijára készült, ugyanis átlépett a felnőttkor csodálatos és felelősségteljes világába. Andi bevallása szerint, az elmúlt időszakban nagyon sokat változott.

„Sokkal magabiztosabb vagyok, akkor nagyon naiv voltam. Mindig gondolkoztam a saját életemen, meg a jövőmön, nem kellett betöltsem a tizennyolcat, hogy ez megtörténjen. De most minden más lesz, több mindent megtehetek.” 
 

 


Hogy hányan érkeztek Andi születésnapjára, és mivel készült a nagy alkalomra, megnézhetitek a Fókusz riportjában!

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#felnőttkor#születésnap#parti#szülők#énekesnő#színésznő#tóth andi#X-Faktor#Válótársak#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk