Celebklub

Új szerelemre talált az X-Faktor sztárja!

rtl.hurtl.hu

2017. január 26. 10:20

Az X-Faktor december 17-én véget ért, de a döntősök nem tétlenkednek, és építgetik önálló karrierjüket. Lássuk, mi történt a verseny vége óta Vince Aliz Lizával és Fejes Szandival!

Vince Aliz Liza egyértelműen az X-Faktor egyik legmegosztóbb személyisége volt. Amióta véget ért a műsor, a különc lány egyszer hazalátogatott szüleihez, aztán felköltözött Pestre.

Kiderült, hogy van egy új szerelme, ami nem más, mint a tévézés. Liza az RTL Klubnál kapott munkát, és februártól a 2017-es X-Faktorra castingol! 

A rajongók nagy örömére Liza a zenélést sem hanyagolja, és X-Faktoros énektanárával, Kácival finomítgatja saját dalait. Káci nagyon büszke Lizára, hogy saját elhatározásából eldöntötte, hogy énektanárhoz fog járni, és még skálázni is hajlandó a még tökéletesebb végeredmény érdekében.

 

 

Fejes Szandi, akit sokan csak Párbaj királynőként emlegetnek, visszatért a tanítványaihoz, új dalokon dolgozik, és színházban is játszik.

 

 

Szandi egyébként az éneklésen és színészkedésen kívül sminkel is, de azt mondja, az ő élete így teljes, hogy ennyi mindent csinál egyszerre.

Gáspár Laci egykori mentoráltja elmondta, hogy nagyon élvezi, hogy felismerik az utcán, és sok levelet kap a közösségi portálokon, neki mégis az a legfontosabb, hogy elért az emberek szívéhez.

Szandi egyébként gőzerővel írja új dalait, amiknél az elsődleges szempont az, hogy elgondolkodtató szövegük legyen. A dalok stílusáról egyelőre annyit árult el, hogy lesznek nagyobb ívű drámai dalok is, de lesznek könnyedebbek is. Szandi szerint a legfontosabb, hogy a dalokban benne legyen a lelke, és eljusson az emberek szívéig.

 

 

#Celebklub#vince aliz liza#X-Faktor#fejes szandra#verseny#tehetségkutató#show#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk