Celebklub

Lecsukták a hackert, aki ellopta Jennifer Lawrence pucér fotóit!

rtl.hurtl.hu

2017. január 26. 7:00

Két éve történt a nagy hacker-botrány, amikor több mint 30 sztár privát képei kerültek ki az internetre. A meztelen fotók elárasztották a világhálót. Mostanra ítélték el az összes elkövetőt.

Sokkolta a világot, amikor két éve szinte felrobbant az internet a végtelen mennyiségű pucér fotótól, amelyeken olyan hírességek szerepeltek, mint például az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, Rihanna, Kate Upton vagy éppen Kirsten Dunts.

Hollywoodban ekkor eszméltek rá, hogy senki sincs biztonságban!

A celebek a fotóikat egy felhő alkalmazásban tárolták, és a legtöbb képen meztelenül pózoltak – legtöbbször egyedül, de olyan is akadt, aki a párjával szerepelt ezeken a felvételeken.

Először tavaly lehetett róla hallani, hogy a nyomozás előre haladt, hiszen az egyik elkövetőt elkapták, aki beismerte, hogy része volt az óriási celeb-hackelésben. Őt 18 hónap börtönbüntetésre ítélték, egy másik társukat pedig 6 hónapra.

Most pedig újabb hackert kaptak el, akit 9 hónapra ítéltek!

A kérdés azonban így is fennáll, hogyan tudta feltörni ennyi sztár privát profiljait? Állítólag a most elítélt férfi majdnem 300 sztárnak küldött e-mailt még 2014-ben, és egy internet szolgáltató alkalmazottjának adta ki magát… így szerezte meg az áldozatoktól a jelszavaikat. Ezután pedig tudjuk, mi történt.

Valószínűleg a hacker sem sejtette, hogy milyen pikáns képeket találhat majd ezekben a felhőkben…

A botrányt követően Jennifer Lawrence „szexuális bűncselekménynek” nevezte a dolgot a The Vanity Fair-nek! A színésznő nem mellesleg, jelenleg hazánkban forgatja legújabb filmjét, a Red Sparrow-t!

Forrás: Rollingstone, NME
Kép: InterCom

#Celebklub#RTL Klub#rtl#hacker#botrány#jennifer lawrence

Címlapról ajánljuk