Celebklub

Belepirulsz! Vadítóan szexi képeket osztott meg magáról a gyönyörű modell!

rtl.hurtl.hu

2017. január 24. 11:04

Az elmúlt hónapokban Bódi Sylvit leginkább a szörfdeszkáján és a hullámok között kapták lencsevégre. Most viszont „kimerészkedett” a szárazföldre, amit meg is örökített egy profi fotós, szerencsére! És nem is akárhogyan...

Ámulatba ejtő és varázslatos helyen töltötte elmúlt hónapjait az ex-szépségkirálynő. Sylvit mindig is vonzotta a mélység, a tenger határtalan ereje, a merülés és szörfözés. A gyönyörű fekete hajú szépségnek végül megadatott, hogy hobbijának hódolhasson, és meglovagolja a habokat.

 

 

Sylvi szívesen osztja meg élményeit közösségi oldalán. Legutóbb például egy igen izgalmas hírrel lepte meg rajongóit. A posztjában csupán annyit állt, hogy egy igen különleges nap vár rá.

„Jó reggelt! Ez a mai egy különleges nap lesz…” 
 

 

 

A követők lázba jöttek, mindenki arról kezdte el faggatni a modellt, hogy mit rejteget, és valamit azért áruljon el, ne titkolózzon tovább. Később egy újabb képpel látta el rajongóit Sylvi.

„Hamarosan fény derül a titokra.” 
 

 

 

Ma reggel tényleg fény derült az igazságra! Bódi Sylvi egy igen izgalmas fotózáson volt, és olyan szexi képek készült róla, amibe bizonyára mindenki belepirul. Nézzétek: 

Szerintetek melyik bikini állt legjobban a modellnek? Szavazzatok!

Az már biztos, Bódi Sylvi irigylésre méltó életet él!

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Facebook
#Celebklub#modell#szépségkirálynő#tenger#fotózás#szexi#bódi sylvi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk