Celebklub

Külföldi sztárok, akik tagadják, hogy plasztikai műtétjük lett volna

rtl.hurtl.hu

2017. január 14. 17:00

Legutóbb Kendall Jennert gyanúsították meg, hogy injekciókkal duzzasztotta hatalmasra ajkait, a modell azonban mindent tagad. Összegyűjtöttünk néhány kísértetiesen hasonló esetet!

"Modell vagyok. Miért akarnám átalakítani az arcomat?  Úgy érzem, hogy az emberek be akarják mocskolni a hírnevemet." - nyilatkozta a 21 éves Kendall Jenner, akit nemrég azzal vádoltak, hogy felpumpálta ajkait. A modell jogosan akadt ki, azonban egy biztos, hogy nincs ezzel egyedül. Számos olyan híresség van, akiről alaptalanul pletykáltak hasonlót.

Selena Gomezről például 2014-ben állították azt, hogy megműttette a melleit, amikor egyszer melltartó nélkül jelent meg egy rendezvényen egy mélyen dekoltált ruhában.



Taylor Swiftről is terjengtek hasonló pletykák, bár róla minden hónapban szárnyra kap egy újabb álhír. Az énekesnőnek hol a melleiről, hol az orráról gondolják, hogy plasztikázva van, ő azonban mindent tagad.

Lady Gaga állítólag felismerhetetlen a régi énjéhez képest. Sokak szerint ez csak a sminknek tudható be, de vannak, akik kitartanak amellett, hogy a sebész késének köszönheti új külsejét a tavaly új lemezzel előrukkoló énekesnő.


Emlékeztek még, amikor hosszú idő után előkerült egy friss kép Renee Zellwegerről, és mindenki megdöbbent, hogy mennyire átalakult Bridget Jones karaktere? Hónapokig mindenki erről beszélt, majd ezt megelégelve írt egy jó hosszú nyílt levelet.

Kendall féltestvérét, Kim Kardashiant is sokan támadják a külseje miatt. Kanye West párjának a hátsójáról gondolják sokan azt, hogy a botox miatt ekkora.

Forrás: justjared.com

#Celebklub#rtl#RTL Klub#plasztikai műtét#botox#taylor swift#kim kardashian#selena gomez#lady gaga

Címlapról ajánljuk