Celebklub

Dombóvári István nem kímélte a rajongókat – Szakított párjával?

rtl.hurtl.hu

2017. január 9. 11:34

A humorista nem aprózza el a poénokat, ha saját közösségi oldaláról van szó, sőt. Sokszor a féltett magánéletébe is beavatja követőit, akár egy jó viccről, akár valamilyen komolyabb dologról legyen szó.

Dombi sosem hagyná cserben a követőit, neki nem számít, hogy hétköznap van-e, vagy hétvége, éjszaka vagy netán reggel. Legutóbbi élő bejelentkezésében például arra figyelmeztetett minket, hogy igencsak öltözzünk fel, ha ki szeretnénk mozdulni ebben a farkasordító hidegben. És most valóban nem tréfált!

A Gyertek át! sztárja sosem volt szégyellős, de még akkor sem, ha a hálószobai titkaira derült fény. A kellemetlen helyzeteket Dombi könnyen áthidalja, és ha teheti, még egy jó poénnal meg is fejeli a dolgot. Sebestyén Balázs is megpróbálta a lehetetlent, de úgy tűnik, még neki sem ment, még ő sem tudta összezavarni a humoristát.

Egyébként nagyon hálásak vagyunk Dombinak, mert egy zord hétfő délelőttöt mivel is lehetne igazán feldobni, ha nem egy zseniális fotóval, és persze egy igencsak hozzáillő szöveggel. Természetesen, kiderül, hogy a poéngyáros nem szakított senkivel, csak egy kicsit megtréfált minket, nézzétek:

„Szakítás” 
 

#Celebklub#párkapcsolat#szakítás#social média#közösségi oldal#humorista#tréfa#dombovári istván#Gyertek át! – A Sztárvetélkedő#sebestyén balázs#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk