Celebklub

Vajon Puskás Peti mit vár a legjobban 2017-től?

rtl.hurtl.hu

2017. január 8. 14:41

A tavalyi év rengeteg változást hozott mindenkinek, Petinek is. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy ő is mentor lett az X-Faktorban. 2016 értékelésén túl, az énekes most a jövőről is mesélt picit.

Hihetetlen, hogy egy újabb évet tudhatunk a hátunk mögött, megannyi eseménnyel és új élménnyel a tarsolyunkban búcsúztathattuk el 2016-ot is. Természetesen a sztárok is így voltak ezzel, úgyhogy nem is meglepő, hogy a magyar celebek lazán megmondták a tutit 2016-ról.

Hogy hogyan kommentálták az elmúlt 12 hónap legemlékezetesebb eseményeit? Kattints a videóra  és megtudod!

A sztárok között Puskás Peti is vallott, aki szintén dolgos évet zárt, zenekarával a The Biebers-szel és egyedül is. A rengeteg koncert, a Comet himnusz és a színházi fellépések mellett, még azt is elvállalta, hogy az X-Faktor mentoraként tehetségeket keressen. Végül két mentoráltja is a show fináléjába jutott – Mata Ricsi és Gorbunov Dmitrij –, végül azonban Opitz Barbi lett a győztes.

A folyamatos munkát viszont ki is kell pihenni, így az énekes párjával egy kicsit elmenekült a világ elől. Hogy merre jártak? Kattints ide, és megtudod!

Persze, Peti sem hagyta szó nélkül távozni az óévet, és mesélt egy kicsit, hogy ő szerinte milyen újdonságokat hozott a leginkább 2016.


Az egyik legfontosabbnak azt tartja, hogy az emberekben végre megint előtört az igény, hogy funky zenét hallgassanak, ráadásul olyan zenekarok előadásában, akik élőben játszanak a fellépéseiken. Emellett azt is belátta, hogy ez az év volt az, amikor a sztárok rájöttek: nem mindegy, hogyan is használják a közösségi oldalaikat – a profik segítsége manapság már elengedhetetlen.


Habár, ha végignézzük Peti oldalait, nem aggódhatunk, hiszen az énekes mindig odafigyel, hogy a rajongói naprakészek lehessenek a mindennapjaiból.

A múlt kivesézése után a jövő, az idei év is szóba került. Ha kíváncsi vagy, mit gondol 2017-ről Puskás Peti, nézd meg az alábbi videót!

 

Képek: Puskás Peti Instagram

#Celebklub#puskás-dallos peti#2016#2017#évértékelés#közösségi média

Címlapról ajánljuk