Celebklub

Nem fogod elhinni, kibe szeretett bele VV Ati...

rtl.hurtl.hu

2017. január 3. 14:20

A ValóVilág powered by Big Brother játékosai, Ati és Dávid a Villában szoros barátságot kötöttek. Bár egyik fiú sem jutott el a Fináléig, úgy tűnik, hogy a való életben is jó viszonyt ápolnak, ráadásul Atira rátalált a szerelem is.

Ati tizedikként érkezett a Villába, Mici pedig hamar bekérdezett nála, a szőke lány ugyanis arra volt kíváncsi, hogy Ati melyik nemhez vonzódik.

A srác mindenkit megnyugtatott, hogy ő bizony a lányokat szereti, és nem is kellett sokáig várni, hogy a „csajozógép” akcióba lendüljön, ugyanis a beköltözése után azt mondta, bármit megtenne Viki csókjáért…

Nem Viki volt az egyetlen, akit megpróbált meghódítani, ugyanis az egyik buliban Micivel csőrözött, a másikban pedig Viviennel került közelebbi kapcsolatba a Sufni kameráinak szeme láttára.

Bár Ati sok lánynál bepróbálkozott a villalét alatt, a legközelebbi kapcsolatba Dáviddal került, a srácok ugyanis barátok lettek a bent töltött idő alatt.

A játék vége előtt nem sokkal Ati kiesett a Gina elleni Párbajon, Dávidot pedig nagyon megviselte barátja elvesztése.

Ati kiesése után Dávid Vivient hívta Párbajozni, a nagy megmérettetés előtt azonban Dávid kishúga, Dominika látogatta meg őt a Villában.

A Párbajról végül Vivi térhetett vissza győztesen a Villába, így Dávid lecsúszott a dobogóról. Bár a játék december 11-én véget ért, Dávid és Ati barátsága úgy tűnik, rendíthetetlen.

 


Nem Dávid az egyetlen, akivel odakint Ati még szorosabbra fűzte a viszonyát, ugyanis Dávid kishúga, Dominika és Ati is egymásra találtak, és úgy fest, lángol köztük a szerelem.

 


Bár eleinte a rajongók csak találgattak, hogy vajon miért tölt fel Ati és Dávid kishúga ennyi közös képet, a fiatalok ma már büszkén vállalják, hogy egymásba szerettek.

"Tevagyazakitalegjobban"

 

 

Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#ValóVilág#ati#dávid#dominika#szerelem#barátság#rtlii#vv

Címlapról ajánljuk