Celebklub

Lássuk, hogy zárták az évet hazánk celebjei!

rtl.hurtl.hu

2017. január 2. 13:40

December 31-én, szilveszter éjszakáján véget ért egy év, és kezdetét vette 2017. Az év utolsó napja mindenkinek másról szól. Van aki szerint ez az önfeledt szórakozás napja, van, aki úgy gondolja, hogy ezen a napon jobb egy kicsit megállni, és átértékelni az előző évben történteket. Nézzük hogyan zárták sztárjaink az óévet, és mit kívántak a jövő évre!

Istenes Bence egy fotómontázzsal hozta a világ tudtára, mit hozott neki a 2016-os év. A műsorvezetőnek a tavalyi év az egyik legszebb volt, ugyanis megszületett a kisfia, Natan.

2016 az egyik legszebb ev volt az eletemben... megszuletett a kisfiam | megnyertem a Cometet | musorvezetoje voltam az X-Faktornak, a Valovilagnak es a HagyjalFozni-nek | sokat utaztam, voltam Barcelonaban, Kolnben, Amszterdamban, es a foci Eb-n Lyonban... csak, h par dolgot emlitsek! Koszonom Nektek, h itt vagytok velem es mindent egyutt elunk at!!! Jovore nagyon sok uj dolog var rank!!! Liebe Love Peace
 



A Konyhafőnök sztárja, Fördős Zé Vietnámból kívánt boldog új évet követőinek. A blogger egy tengerparti grillpartin ünnepelte a szilvesztert szerelmével. Zé rengeteg képet posztolt közösségi oldalára a vietnámi kaja túráról, ahol megtanulta, mi az az igazi street food.

 


A BeleValóVilág műsorvezetője, Gáspár Győző Törökországban köszöntötte az új évet. A folyton bolondozó Győző a családdal utazott Antalyara, hogy kipihenje a 2016-os év fáradalmait. A showman ezekkel a sorokkal búcsúzott az óévtől, és köszöntötte az újat: 



"Összegezve az évet, elmondhatom, hogy igaz, hogy az Ember maga irányitja a sorsát. Döntéseink irányítják az életünket....Fantasztikus évünk volt. Rengeteg fellépéssel, kalanddal és utazással a hátunk mögött lépünk lassan át ,az új tervekkel teli 2017-Ben!!!"

 

A 2016-os X-Faktor mentora és fia, Lacika egy rövid, de annál lényegretörőbb videóval kívánt boldog új esztendőt mindenkinek.

 

 

Az énekes mozgalmas évet zárt, ugyanis megszületett második kisfia, Noel, és nemcsak mentorként, de műsorvezetőként is debütált. Az énekes éjfél után pár perccel megható sorokat posztolt közösségi oldalára, és elmondta, kinek kívánt elsőként boldog új évet:

 

"Egyedül voltam éjfélkor éppen két fellépés közt úton és az első személy,akinek Boldog Új Évet kívántam az Isten! Mindent köszönök Neked Apu!"

 

Józan Laci a Vígszinház nézőteréről köszöntötte követőit szilveszter napján. Laci munkával zárta az évet, videójában pedig megköszönte, hogy rajongói végigkísérték őt és munkásságát a 2016-os évben, ami bár nem volt könnyű számára, annál boldogabban zárul.

 

Forrás: Facebook, Instagram
#Celebklub#szilveszter#óév#újév#2017#ünneplés#józan lászló#Barátok közt#gáspár laci#X-Faktor#istenes bence#ValóVilág#gáspár győző#belevalóvilág powered by big brother#fördős zé#konyhafőnök

Címlapról ajánljuk