Celebklub

Így hangolódnak sztárjaink az ünnepekre!

rtl.hurtl.hu

2016. december 15. 14:09

Soha nem lehet eléggé korán kezdeni! Ám a karácsonyra hangolódás mindenkinek mást jelent. Vannak akik felkeresik rég nem látott szeretteiket, dekorálják a lakást, vagy mézeskalácsot sütnek. Lássuk, hírességeink hogyan készülődnek!

Nemsokára itt a karácsony, az év talán legszebb ünnepe. Ilyenkor nem csak lélekben hangolódunk a jeles alkalomra, hanem környezetünket is ünneplőbe öltöztetjük. Nincsenek ezzel másképp sztárjaink sem, akik közösségi oldalaikon meg is osztják rajongóikkal, hogyan is várják ezt a csodálatos eseményt.

Sokan ilyenkor összefognak egy jobb ügyért, és hogy a rászorulóknak is szebbé tegyék ezt az időszakot. Gál Petra az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársaival, és egy nagy gyerekcsapattal készített mézeskalácsokat és hívta fel a figyelmet arra, hogy ne feledkezzünk meg szegény sorsú embertársainkról.

 


Aztán persze itt vannak a kihagyhatatlan elő karácsonyi bulik. Voksán Virág például egy különleges sushi partin vett részt.

 


Ilyenkor végre jut idő szeretteinkre és rég nem látott rokonainkra is. Oroszlán Szonja családja körében hangolódik és hódol egyik kedvenc időtöltésének, a lovaglásnak.

 


Kovács Dóriék pedig már a tökéletes fát is kiválasztották. A méretei alapján lesz mit díszíteni! 

Dóri közösségi oldalán azt is megosztotta, mit szólt párja, mikor meglátta a kiválasztott fenyőt:

"Már azon kikészült, hogy mi a francnak fenyőfa, amikor meglátta, hogy mekkora, végképp oda lett a családi béke"


Józan László pedig meg sem állt a bécsi karácsonyi vásárig.

 


A Barátok közt sztárjai a Story Extra stábjának megpróbálták elkészíteni a tökéletes, ünnepi forró csokit, s közben azt is elárulták, kinek hogy telik majd a karácsony!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook
#Celebklub#józan lászló#Barátok közt#kovács dóra#oroszlán szonja#voksán virág#gál petra#karácsony#hangulat#ünnep#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk