Celebklub

Ciki vagy cuki? Sztárok és kedvenc kötött viseletük!

rtl.hurtl.hu

2016. december 14. 14:13

Végre itt a pulóverek ideje, amit valljuk be, nagyon élvezünk. Kedvenc hírességeink is imádják a pihe-puha ruhadarabokat, legyen az karácsonyi, vicces, divatos, sokszínű vagy egyszerű. Lássuk az idei pulcsitrendeket!

Egy hideg téli estén nincs is annál jobb, mint belebújni kedvenc kötött viseletünkbe. Kényelmes, meleg, puha, még ha néha kicsit ciki is a mintája. Sokan úgy gondolják a pulóver otthoni viselet és mintája miatt sokszor nevetség tárgyává válhat viselője. Ám ha megfelelő ruhadarabokkal kombináljuk, szupertrendivé válhat. Lássuk, kedvenceink milyen pulcsik mellett voksolnak!

Bizonyára mindenki emlékszik Marc Darcy rénszarvasos pulcsijára. Az ilyen jellegű mintába már akkor beleszerettünk és nincs ezzel másképp Debreczeni Zita sem!

 


Puskás Peti pulóvere a legjobb példa arra, hogy legyen divatos viselet a pulóver!

 


A karácsonyi időszakban hajlamosabbak vagyunk visszanézni gyermekkorunk kedvenc meséit. Valószínűleg ez ihlette Dukai Regina kötött darabját.

 


Tóth Gabi pulóvere egyszerre szexi és kényelmes. A hosszított fazon miatt pedig tunikaként is megfelelő viselet.

 


Tegnap volt a ronda pulcsik világnapja, amit immár 33 országban rendeznek meg. A kezdeményezés lényege nem csak a dili, hanem a jótékonykodás. Sok helyen lehetőség van arra, hogy a világnap keretében megunt ruhadarabjainkat elajándékozzuk a rászorulóknak.

A Fókusz Kovács Dóri és Konkoly Ági segítségével kalauzolt el minket a különleges pulóverek világába. És hogy honnan ered az őrület? Az is kiderül!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!


Képek: Facebook
#Celebklub#kovács dóra#konkoly ágnes#pulóver#style#divat#puskás-dallos peti#tóth gabi#dukai regina#debreczeni zita#Fókusz#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk