Celebklub

Palvin Barbi fehérneműt villantva mesélt sikere titkáról!

rtl.hurtl.hu

2016. december 13. 14:00

A gyönyörű modell itthon tölti az ünnepeket, s ilyenkor rajongóira is időt szakít. Most őszintén mesélt álmairól, jövőbeni terveiről, sőt arról is, hogyan tölti a karácsonyt.

Palvin Barbara nemrég töltötte be 23. életévét, s bár azt gondolhatnánk, mindene megvan, bevallása szerint a szerelem hiányzik életéből. A szupermodellt már rengeteg sztárral hírbe hozták, ám úgy tűnik a pletykák nem bizonyultak igaznak.

Legutóbb Lewis Hamiltonnal boronálták össze, aki ráadásul azért repült a Japán Nagydíjról egyenesen Budapestre, hogy együtt ünnepelhessen születésnapja alkalmából a modellel. A kapcsolatot a két híresség a mai napi cáfolja.

A magyar szépséget nemrég Olaszországban csípte el a Story Extra, ahova egy gigantikus jégtánc show VIP vendégeként érkezett. Az olasz életérzésről és magánéletéről is kérdezték a nemzetközi sztárt.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Legutóbb pedig egy népszerű fehérneműmárka vendégeként jelent meg egy budapesti üzletben, ahol őszintén mesélt színészi ambícióiról, ünnepi hagyományairól, sőt fehérnemű titkait is elárulta!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: tumblr
#Celebklub#palvin barbara#villantás#modell#szupermodell#lewis hamilton#fehérnemű#szexi#karácsony#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk