Celebklub

Madonna: „Megcsókoltam Michael Jacksont” – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. december 9. 10:45

Lélegzet-visszafojtva vártuk a Carpool Karaoke következő részét, ugyanis már előre tudtuk, maga a popkirálynő lesz James Corden legújabb utasa. Az 58 éves énekesnő hozta a formáját, hatalmas show-t adott, és rengeteg érdekes sztorira is fényderült.

A karaoke "taxi" anyósülésén olyan vendégek foglalhattak már helyet, mint Elton John, Adele, Chris Martin, a Red Hot Chili Peppers, vagy maga Michelle Obama. Aki egyszer beszáll James kocsijába, nem úszhatja meg könnyen a dolgot, ugyanis a muzikális sofőr nem szégyenlős, megkérdez bármit, ha úgy van.

Talán már mindenki fantáziált arról egy kicsit, mi lenne, ha egyszer a popdíva ülne be abba a híres autóba. Kérem szépen, megtörtént. A Carpool Karaoke legújabb epizódjában James Madonnát vitte el egy igen izgalmas körre. 

Az énekesnő fantasztikusan néz ki, és bombaformában van, amit be is bizonyított nekünk. Az egyik pillanatban, egyszerűen a feje fölé emelte a lábát, abban a szűk autóban, mintha az a világ egyik legtermészetesebb mozdulata volna.

A popdíva igyekszik mindig a legjobbat nyújtani, holott családjával nincs minden rendben, ugyanis 16 éves fiát kábítószer birtoklása miatt letartóztatták. Egyébként Rocco és Madonna mostanság nincs túl jó kapcsolatban, már nem is élnek együtt. A fiú édesapjához, Guy Ritchie-hez költözött. 

képek: Instagram
#Celebklub#popsztár#énekesnő#magánélet#titok#csók#carpool karaoke#madonna#james corden#michael jackson#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk