Celebklub

Rozina meghódítja Amerikát!

rtl.hurtl.hu

2016. december 8. 8:00

A Konyhafőnök zsűritagjáról már eddig is tudtuk, hogy imád utazni: szereti gasztroemberként megismerni a világot. Most újabb helyre látogatott el, és már a képei láttán megéheztünk.

Wossala Rozina egy igazi világjáró, aki szereti felfedezni más kultúrák ételeit. Legutóbb a Fókusz kísérte el egyik ilyen útjára és egészen Tunéziáig utaztak egy Harissza Fesztiválra. Itt próbára tehette az ízlelőbimbóit, hiszen megannyi fűszeres paprikát kóstolhatott meg.

Az akkori kaland persze nem kerülhette el a piacokat és a konyhát sem: Rozina bárhol szívesen kísérletezik az ételekkel.

Kíváncsi vagy a tunéziai útjára? Itt meglesheted!

Rozina nemrég újra felfedezőútra indult: most Amerika, azon belül is Los Angeles volt a cél. Természetesen nem hagyja poszt és csodás képek nélkül a követőit, hiszen gyönyörű tájképekkel és ételfotókkal lepi meg őket nap, mint nap.

Egy biztos, a látvány pazar arrafelé is:

 


Ami pedig még ennél is biztosabb, hogy Rozináék itt sem aprózzák el az ételeket. A zsűritag egyik nagy kedvence a pizza – amiből két gourmet verziót a Konyhafőnökben is bemutatott –, és ebből is egy igazi magyar csemegét alkottak odaát:

„Készítettünk egy jó ízes lecsó alapot. Ezt lepürésítettük, és a paradicsom alap helyett használjuk. Került a tetejére még paprika, hagyma és mangalica kolbász, tejföl. Szerintetek fog itt az amerikaiaknak ez ízlelni? Mi meghalunk érte!” – írta ki a kép mellé.

 

 


Mi már a látványtól is elaléltunk, na és ti?


Képek: Wossala Rozina Instagram

#Celebklub#wossala rozina#A Konyhafőnök#utazás#los angeles#amerika

Címlapról ajánljuk