Celebklub

Mutatjuk X-Faktor legextrémebb ruhakölteményeit!

rtl.hurtl.hu

2016. december 2. 15:00

Szereted a különleges ruhákat? A tehetségkutató döntősei mindig elkápráztatnak minket megjelenésükkel. Most összegyűjtöttük nektek a legvagányabb szereléseket!

Az X-Faktor énekesei hétről hétre mutatják meg tehetségüket a nagyérdeműnek. Ám egy jó produkcióhoz elengedhetetlen a koreográfusok, táncosok, sminkesek, fodrászok és sztájlisztok munkája. A ruhák kiválasztása ráadásul azért sem egyszerű feladat, mert amellett hogy illik a show elemeihez, fontos hogy az ember fia jól is érezze magát benne. Most összegyűjtöttük a legextrémebb viseleteket, melyekből néhány divattipet is elleshetünk.

Balogh Esztertől sajnos már az első élő show-ban búcsút vehettünk, produkciója azonban emlékezetes maradt, ugyanis gyönyörű hangja mellett ruhája is ragyogott.

 


A Jaggers frontembere, Szeleczki Dávid szintén maradandó látványt nyújtott ezüst szerelésében.

 


Gorbunov Dmitrij hangja és személyisége sokakat megérint. A második élő show- ban ruhája mintha a lelkét tükrözte volna.

 


A harmadik élő show-n Jáger Kingától búcsúztunk, aki Beyoncé bőrébe bújva egy felejthetetlen bodyt viselt.

 


Múlt héten pedig több ruhaköltemény is akadt, melyet kiragadtunk.

Vince Alíz Liza ruhája harsány színeivel és berakásaival garantáltan jókedvre derít mindenkit.

 


Opitz Barbara pedig tavasztündérnek is állhatna ebben a virágos ruhakölteményben.

 


A lány egyébként tegnap ünnepelte 17. születésnapját, melyet kellőképp meg is ünnepelt. Sőt, mentora, Tóth Gabi is felköszöntötte!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

 

#Celebklub#X-Faktor#balogh eszter#jaggers#jáger kinga#gorbunov dmitrij#vince aliz liza#opitz barbi#divat#outfit#style#tóth gabi#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk