Celebklub

Adele babát vár?

rtl.hurtl.hu

2016. november 24. 8:00

Az énekesnő nemrég fejezte be a világkörüli turnéja legnagyobb fázisát, és olyat mondott a közönségnek, amin mindenki erősen elgondolkodott!

Adele már igazán nagy magaslatokba tornászta a karrierjét: Grammy-, Oscar- és Golden Globe díjas, veszik a lemezeit, mint a cukrot és igazából mindenki imádja. Az új lemezével is világkörüli turnéra indult, és 10 hónap alatt 107 show-t adott a rajongóinak. Most viszont egy három hónapos szünetet iktat be a naptárába, mielőtt befejezné az egész turnét Ausztráliában és Új-Zélandon.

Ennek okán elbúcsúzott a közönségtől, és a bejelentése eléggé félreérthetőre sikeredett:

„Megcsináltam! Találkozunk a másik oldalon! Most megyek babázni!” – mondta a színpadon.
 

Három opció van, vagy arra utalt ezzel, hogy már úton van a második baba, vagy arra, hogy szeretne újra belekezdeni a próbálkozásba vagy pedig csalafintán csupán csak az van a mondat mögött, hogy hazamegy a négyéves kisfiához…

 


Szerintetek?

Minket őszintén nem lepne meg, ha újra belefognának a párjával a baba-projektbe, hiszen korábban is emlegette már, hogy nagyon szeretne újra egy kisbabát:

„A fiam nemsokára négy éves lesz. Kezdek egyre érzelmesebb lenni emiatt, mert az van bennem, hogy ha már betöltik a négyet, akkor már nem lesznek az én kicsi babáim többé. Úgyhogy a méhem kezd egy kicsit sajogni emiatt. Kell neki egy baba!”

#Celebklub#Adele#baba#várandós#terhes

Címlapról ajánljuk