Celebklub

Divattippek öt szuperszexi sztártól!

rtl.hurtl.hu

2016. november 18. 13:51

Az ősz beköszöntével hírességeink is új ruhákba bújtak, és megmutatták, mit viseljünk a hidegebb napokon, amik nem csak divatosak, de dögösek is! Lássuk, kedvenc macsóink milyen outfitekben feszítenek!

Az új trendek hónapról hónapra hozzák lázba a divatőrülteket, hiszen mindig izgalmas felfrissíteni a ruhatárunkat egy-egy stílusos darabbal. Az ősszel együtt megérkeztek az új kollekciók is, melyekben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ruhadarabot. Ám, ha bajba lennénk, íme egy kis útmutató!

Oláh Gergő ruhaszettje egyszerre elegáns és laza. Ne feledjük, az alkalomhoz illő ingek a divatszezon legfontosabb darabjaiként nem hiányozhatnak egyetlen gardróbból sem, hát még ez a pöttyös variáció!

Legyen az bőr vagy műbőr, az ilyen jellegű dzsekik szinte minden pasiból James Deant faragnak! Idén a szafari stílusjegyeit gondolták újra, így a bézs és drapp színű árnyalatok mellett a sötétbarna műbőr, hosszított fazonú dzsekik élik virágkorukat. Kabát ide vagy oda, a Barátok közt sztárja, Pribelszki Norbert stílusa sok hölgy szívét megdobogtatja.

 


A férfidivat imádja a funkcionális dolgokat, éppen ezért alap a kapucnis pulóver. A trendi részletmegoldásokkal persze ez a ruhadarab is lehet eszméletlenül menő. Istenes Bence állandó mozgásban van, éppen ezért fontos számára a kényelmes és menő viselet.

 


Az idei trend egyik jellemzője az eklektikusság. Puskás Peti imádja a különleges ruhadarabokat, főleg ha keverheti őket. Kockás ing, mackó mintás kötött pulcsi és farmerkabát? Merész választás, de a mentornak remekül áll!

Természetesen nem hiányozhat az X-Faktor másik ítésze, ByeAlex sem a válogatásunkból, akit sokan a legstílusosabb hazai pasinak tartanak, és mi ezzel az állítással nem is vitatkoznánk. A zenész most egy zenekaros pulóverben hívta fel a figyelmet arra, hogy bár az ilyen jellegű ruhadarabok nagy divatjukat élik, fontos, hogy ismerjük is az általunk viselt bandát!

 

 

#Celebklub#X-Faktor#istenes bence#byealex#puskás-dallos peti#oláh gergő#pribelszki norbert#divat#pasik#szexi pasik#style#stílus#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk