Celebklub

Veszélyben van Harry herceg barátnője?

rtl.hurtl.hu

2016. november 10. 15:44

A világsajtó hetek óta kíváncsian lesi az újdonsült pár minden lépését, ám úgy tűnik, nem csak ők figyeltek fel a szerelmesekre. Miről lehet szó? Eláruljuk!

A királyi család fekete bárányaként elhíresült Harry szerelmeMeghan Markle amerikai színésznő, aki több sorozatból is ismerős lehet számunkra és, akit úgy tűnik az elmúlt hónapban zaklatni kezdtek.

A szépséges Markle-t rasszista és szexista üzenetekkel bombázták, valamint a sajtó is hevesen a nyomába eredt neki is és családjának is.

Így, a herceg úgy döntött különböző óvintézkedéseket kell meghoznia kedvese védelmében, mind a rágalmazók, mind pedig a riporterek ellen, akik mint utóbb kiderült jelentős pénzeket ajánlottak a színésznő ismerőseinek, családtagjainak, ex-barátainak, hátha azok valami szaftos témát tudnak szolgáltatni.

Amellett, hogy Harry herceg mindent megtesz, hogy az ügy megoldódjon közleményt adott, ki melyben érzéseiről is beszél a dolog kapcsán:

„Nem helyes, hogy Ms. Markle-nek mindezt el kell szenvednie, és bár a herceg tisztában van vele, hogy az emberek azt fogják mondani, hogy ez az ára az ő együttlétüknek, ő úgy gondolja a magánéletük és a kapcsolatuk csak rájuk tartozik.”

Nézd meg a videót, hogy további részleteket tudj meg az álompár szerelméről!

Forrás: elle.com
Képek: tumblr.com
#Celebklub#harry herceg#meghan markle#álompár#zaklatás#szerelem#riporterek#kenőpénz

Címlapról ajánljuk