Celebklub

A Barátok közt sztárja elárulta, mi bomba alakjának titka! – INTERJÚ!

rtl.hurtl.hu

2016. november 9. 11:37

Varga Izabella kirobbanó formában van, mind testben és lélekben. Nem is gondolnánk, de ez nem volt mindig így. A művésznő őszintén vallott félelmeiről, kudarcairól és a boldogsághoz vezető útról. 

A Mátyás király tér Balogh Nórája a sorozat egyik legkarakánabb női karaktere. Az ügyvédnő keményen dolgozik, imádja egyetlen lányát, és mindent megtesz azért, hogy boldogan élhessenek. Mindeközben Izának a való életben két fantasztikus kislány van, Anna és Sári, és a művésznő szintén megtesz mindent azért, hogy kiegyensúlyozott és szerető családban éljenek. 

 

 

A gyerekek születése után a színésznő legszebb időszakát élte, habár akkor az eszébe sem jutott, hogy szabadidejét magára fordítsa. Mindent a lányokért tett. 

„Én tényleg ezt a korszakot úgy éltem meg, hogy ők voltak az én életemnek a középpontjai, és gyakorlatilag én, mint olyan megszűntem létezni.” 
 

Mikor kisebbik lánya is iskolás lett, akkor jött el az pont Izabella életében, hogy nem tehetett mást, újra meg kellett fogalmaznia magának, mit is kezdjen a hirtelen jött szabadidejével.

„Kongott az ürességtől a ház, és nem is tudtam elképzelni, hogy lehet azt megcsinálni, hogy az ember újra jól érezze magát.” 
 

 

 

A színésznőnek szerencséje volt, mert gyorsan megtalálta a tökéletes időtöltést. Újra visszatért a sporthoz, melyet imád, és most már odafigyel a rendszeres -, és egészséges táplálkozásra is. A családtól és a barátoktól kapott rengeteg dicséret és bók csak megerősíti abban, hogy jó úton jár, és nem szabad feladnia.

A Story Extra riportjában az is kiderül, hogy végül hogyan sikerült visszazökkeni egy olyan kerékvágásba, mely meghozta számára a boldogságot. Kattints a videóra!

#Celebklub#színésznő#anya szerep#külső#test#lélek#Sport#varga izabella#balogh nóra#sorozat#Barátok közt#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk