Celebklub

A szavazást lezártuk: hamarosan kiderül, melyik produkciót hallhatjátok élőben!

rtl.hurtl.hu

2016. november 8. 18:00

A nézőknek négy napja volt eldönteni, hogy melyik döntős énekeljen élőben november 9-én, szerdán a WestEndben található Deichmann megújult üzletében! A szavazást lezártuk, azt azonban egyelőre nem áruljuk el, hogy ki győzött!

A szerdai eseményen egyébként mind a 12 döntős ott lesz, így lehetőséged nyílik arra, hogy dedikáltass és fotózkodj a legjobbakkal!


Ehhez nem kell mást tenned, csak eljönni a WestEndben található megújult Deichmann üzletbe a barátnőddel, barátoddal, anyukáddal, apukáddal vagy a pároddal és találkozzatok, szelfizzetek, dedikáltassatok a el a 2016-os X-Faktor döntőseivel, akik további meglepetéssel várnak majd benneteket!

 

 


Ezen kívül természetesen -ahogy korábban már említettük – az a döntős, aki a legtöbb szavazatot kapta tőletek, élőben is elénekli az első élő show-ban előadott produkcióját!


A helyszínen 17:00-tól találkozhatsz a Jaggers tagjaival, a Ham ko Ham tagjaival, a Soulbreakers tagjaival, Gorbunov Dmitrijvel, Dánielfy Gergővel, és Mata Ricsivel, 18:00-tól pedig Opitz Barbarával, Jáger Kingával, Vince Alíz Lizával, Ónodi Jánossal, Balogh Eszterrel, és Fejes Szandrával!

 

#Celebklub#X-Faktor#döntés#mata richárd#gorbunov dmitrij#dánielfy gergő#soulbreakers#jaggers#ham ko ham#opitz barbara#balogh eszter#fejes szandra#ónódi jános#jáger kinga#vince aliz liza

Címlapról ajánljuk