Celebklub

Radics Giginek fontos üzenete van nőtársai számára

rtl.hurtl.hu

2016. november 5. 12:45

Az énekesnő elárulta, hogy szerinte mi a boldogság titka, és arra ösztönöz minden nőt, hogy ne féljen a változástól.

A 2012-es Megasztár győztese egy gyermekkori fotó kíséretében osztotta meg gondolatait követőivel a női testről, a nők felé irányuló elvárásokról és a kiegyensúlyozott, boldog életről. Gigit szinte alig lehet felismerni a régi képen, azonban az összehasonlítás kedvéért mellé rakott fényképről sugárzik az énekesnő magabiztossága.

My body, my rules!


Olvasd el, mit üzen a nőknek Radics Gigi!

"Gyönyörű napot nektek! Nőként hiszünk abban, hogy senki más nem mondhatja meg nekünk, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben, csakis mi. Hiszünk abban, hogy megfelelnünk elsősorban önmagunknak kell, a lényeg, hogy mi elégedettek legyünk magunkkal, hiszen bármilyenek is vagyunk - soványak, ducik, kis vagy nagymellűek, lehet kicsi vagy nagy a fenekünk, hosszú vagy rövid a hajunk, narancsbőrös a combunk -, bármilyen is a testünk, így vagyunk jók, ahogy vagyunk! Dobjuk el a megfelelési kényszert, és legyünk boldogok azzal, amink van! Viszont ha magunkban érezzük a változni akarást, akkor tegyünk érte és meglesz az eredménye! Szóval a lényeg, hogy azok lehetünk, akik akarunk, csak tenni kell érte, és ne mások miatt, hanem önmagunk miatt!"



Radics Gigi is jelölt a Comet díjátadón a legjobb női előadó kategóriában. Szavazz kedvencedre! Ha pedig Te is szeretnél ott lenni a gálán, figyeld a comet2016.hu oldalt, mert november 5-én elindul a jegyértékesítés! A sztárfellépők névsoráért kattints ide!

Forrás: Instagram
#Celebklub#radics gigi#comet 2016#nők#boldogság#test#alak#szépség

Címlapról ajánljuk