Celebklub

Nyári Dia életébe beköszöntött a szerelem? – FOTÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. október 28. 11:22

A fiatal színésznő mindig is ügyelt arra, hogy a nyilvánosság elől megóvja magánéletét. Most viszont kivételesen megosztott egy kedvesen „megkomponált” képet, ahol sejteni lehet, bizony már nincs egyedül.

Diáról őszintén állíthatjuk, példaértékű lehet rajongói számára. Fiatal kora ellenére keményen dolgozik az RTL Klub híres sorozatában, a Barátok köztben, emellett több színdarabban is játszik. Szabadidejét pedig legszívesebben családjával és kiskutyájával tölti. Phoebe és gazdija szinte összenőttek, és ha lehet, mindenhova együtt mennek.

A photo posted by Nyári Diána (@nyaridia) on

A Barátok közt Holman Hannája a való életben imád sportolni és utazni. A színésznő legutóbb Londonban volt. A város teljesen elvarázsolta őt, és bizony bejárta a legimpozánsabb helyeket, és nevezettességeket.

A photo posted by Nyári Diána (@nyaridia) on

Dia nem fél felvállalni önmagát. Csodálattal tekintünk rá, hiszen manapság sokan előszeretettel használják a mesteribbnél mesteribb képszerkesztő programokat, effekteket, hogy minél tökéletesebben nézzenek ki. A fiatal színésznő viszont többször bebizonyította, a szépség a lélekből fakad, és ha elfogadjuk magunkat, megtettük az első lépést a boldogágunk felé. Nagyon büszkék vagyunk rá!

A photo posted by Nyári Diána (@nyaridia) on

Nemrég pedig felfedeztünk egy fotót Dia közösségi oldalán, ahol nemcsak négylábú kedvencével pózol éppen, hanem egy fiatalember is van a társaságukban. Ha jobban megfigyeljük őket, észrevehettünk egy kis turpisságot a képen. Az „ismeretlen” pulcsiján az áll, „The King”, a színésznőn pedig, „His Queen”. Tehát a fiú lenne a király, és Dia az ő hercegnője?

A photo posted by Nyári Diána (@nyaridia) on

A napokban ünnepelte 18. születésnapját a Barátok közt. Hatalmas tortával ünnepeltek a sorozat készítői, de hát bőven volt is rá okuk, hiszen ekkora sikert magyar sorozat még nem ért meg. Boldog szülinapot kívánunk!

forrás/képek: Instagram, Facebook
#Celebklub#színésznő#fiatalság#kapcsolat#új szerelem#nyári dia#Barátok közt#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk