Celebklub

ByeAlex új külsejével hódít – FOTÓK

rtl.hurtl.hu

2016. október 21. 11:46

Imádjuk a zenész extravagáns stílusát, és nem utolsósorban odamondó őszinteségét. A napokban közzétett posztjától pedig egyenesen elállt a szavunk.

Mint az már kiderült, az X-Faktor előválogatója befejeződött. A mentorok örömmel jelentették be, hogy mostantól elindul a tábor, melynek egy célja van, csak a legjobbak kerüljenek be az élőadásba. Nem volt egyszerű dolguk a zsűrinek, kaptak hideget, meleget, zseniket és hát hogy is mondjuk, kevésbé tehetséges jelentkezőket. Mindenesetre elég csak ByeAlex mimikáját megfigyelni, és akkor már mindent értünk.

Azért a dologhoz az is hozzátartozik, hogy a kedves összezártság nemcsak feszültséget hordozott magában, hanem egy olyan örökre szóló élményt is, melyet a mentorok valószínű sosem fognak elfelejteni. Erről maga ByeAlex is őszintén mesélt:

A trollkodás nagymestere egyébként most sem hagyhatta ki a helyzet adta lehetőségeket, és napról napra újabb mémek születnek. Tóth Gabiról ez az egyik legjobb:

Bizony, és ha jobban szétnézünk a fiatal énekes oldalán, akkor nem mehetünk el szó nélkül a legújabb profilképe mellett. Egyszerűen szexi és férfias! 

 


És hogy mi várható az X-Faktor TÁBORBAN? Itt az előzetes! 

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Facebook 
#Celebklub#mentorok#képek#férfias#szexi#byealex#tóth gabi#x-faktor 2016#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk