Celebklub

Nézd meg, mit viselnek sztárjaink ősszel a fejükön!

rtl.hurtl.hu

2016. október 18. 14:30

A hűvösebb napokban kihagyhatatlan kelléknek számít egy bizonyos kiegészítő, aminek most több divatos változatát is megmutatjuk nektek a szépséges celebjeink ajánlásával!

Ha beköszönt a hideg előkerülnek a sapkák és sálak, és bár gyermekkorunkban biztosan nem szívesen viseltük őket, mostanra annyi klassz darabot találunk az üzletek kínálatában, hogy mindannyian megtalálhatjuk a hozzánk leginkább passzoló darabot.

Így egyszerre maradhatunk trendik, és vehetjük fel a harcot a fagyokkal!

Lássuk, mit hordanak idén ősszel celebritásaink:

"Felkészültem az őszre"


Kovács Patrícia, aVálótársakcímű sorozat szereplője egy klasszikus sapkát választott, mind színében mind pedig fazonjában.

"Sportosan..."



Míg a műsorvezetőTücsi, inkább egy síltes darabot választott, ami jól passzol az amúgy is kicsit sportosabb stílusához.



A modell Dukai Regina szintén a fekete szín mellett döntött, azonban egyszerű kötött sapkáját nemcsak egy bojttal, hanem egy necchálóval is megbolondította, így az összehatás egyszerre lett dögös és kifinomult!



A többi gyönyörű hírességgel ellentétbenKovács Dóri nem sapkát, hanem inkább kalapot választott őszi fejfedőnek, ám úgy tűnik ő sem szeret beállni a sorba, ezért az ő kalapján csipkéből készült fülecskék találhatóak, amik igazi boho stílust kölcsönöznek a keménykalapnak!

Ha pedig a kalapoknál tartunkDebreczeni Zitais erre esküszik, aki barnás árnyalatú fejfedőt választott magának, ezzel pedig sikerült összekombinálnia az őszi divat két nagy kedvencét a kalapot és a teveszínt.

Forrás: Facebook
Képek: Facebook, Instagram
#Celebklub#tücsi#dukai regina#debreczeni zita#kovács dóri#kalap#sapka#kovács patrícia#Válótársak#ősz#hideg

Címlapról ajánljuk