Celebklub

Egy álom vált valóra – Nem fogod elhinni kivel fotózkodott Dombi!

rtl.hurtl.hu

2016. október 12. 12:42

Nádai Anikót és a népszerű humoristát kérték fel a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó gálájának vezetésére. Az ünnepi hangulatú eseményen nem csak a nyertesek gazdagodtak életre szóló élménnyel…

Szombaton adták át a mulatós zene műfajának egyik legrangosabb díját. A Vácon megrendezett nagyszabású gálán 16 fellépő, köztük neves művészek szórakoztatták a közönséget, a talpalávalóról már nem is beszélve.

 

 

Anikó és Dombi örömmel vállalták el ezt a cseppet sem megszokott feladatot. A Muzsika TV színpadán valóban működött köztük a kémia, és a poéndobálásból sem volt hiány. Természetesen meg is örökítették a csodálatos pillanatot.

 

 

Ami biztos, a napokban kiderült, hogy nemcsak a zenei kategóriák nyertesei örvendeztek a gálán, hanem Dombi is. A közösségi oldalán elárulta rajongóinak, hogy egy régi álma vált valóra, ugyanis a mulatós műfaj egyik királyát, Balázs Palit sikerült elcsípnie egy közös fotózás erejéig.

„Egy újabb tétel kipipálva a bakancslistámon!” 
 

 

 

Dombi büszke lehet arra, hogy rutinos műsorvezető lett, ugyanis már több helyzetben is bizonyíthatta rátermettségét. A Hungary’a Got Talent műsorában debütált a humorista, Sebestyén Balázzsal az oldalán. És mi történt a színfalak mögött?

 Kattints a videóra!

#Celebklub#álom#bakancslista#mulatós zene#műsorvezetők#dombovári istván#nádai anikó#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk