A Konyhafőnök zsűrije már Insta-látványkonyhájukkal elvarázsolt minket!
2016. szeptember 22. 16:09
A műsor negyedik évadában Wossala Rozina és Sárközi Ákos áll majd a zsűri pultban Fördős Zé mellett. A hétfői start előtt idejében megkezdtük a ráhangolódást, és meglestük, mégis milyen ételcsodákat készítenek a szabadidejükben.
Mi sem kellemesebb annál, mint egy fáradt napon elmerülni a közösségi oldalak gasztro-képeiben, és arról ábrándozni, hogy a mi hűtőnkben is hasonló csodák bujkálnak. Persze, a szomorú valóság másról árulkodik. Ezzel viszont nem is kell foglalkozni, főleg akkor, ha az ember a Konyhafőnök zsűritagjainak képeiben tobzódik inkább.
Fördős Zé előszeretettel örökíti meg mindennapjait az Insta-oldalán, legutóbb például épp a Street Kitchen miatt forgattak egy izgi videót, ami egyszerre adott finom rágcsálni valót, és nem kevés felsöpörni valót is:
Persze, egy csirke-szelfire is mindig akad idő:
És ha nehezen indul a reggel, arra is akad megoldás:
„Napindító csokiszuflé. Az Erő legyen veletek!”
Wossala Rozina éttermébe a Konyhafőnök legutóbbi sajtótájékoztatóján már bepillanthattunk, és az ételek látványa már akkor elvarázsolt mindenkit. Ha még több ilyen fotóra vágyunk, akkor Rozinára mindig számíthatunk, beszéljünk akárcsak a legújabb posztjáról:
Vagy bármelyik azelőttiről:
Sárközi Ákos, a vagány séf, aki mindig kapható a humorra, mesteri szintre emelve még a tálalást is, folyton elkápráztat mindenkit az ételeivel:
A szeptember 26-án rajtoló vadonatúj évadban természetesen minden versenyző a séfnek szeretne majd megfelelni, azonban nagy lesz a kihívás, hiszen az elvárások minden eddiginél nagyobbak!
És hogy mi a Konyhafőnök receptje?
Ahogyan a képen is áll:
1. Végy egy Michelin-csillagos séfet.
2. Adj hozzá egy korábban már sikeres versenyzőt.
3. Keverj hozzájuk egy minden lében kanál gasztrobloggert.
4. Aztán engedd össze őket a versenyzőkkel, hadd főjön mindenki a saját levében!
Jövő héten hétfőn, 18:55-kor elkészítjük Nektek az RTL Klubon!
Képek: Instagram