Celebklub

A Konyhafőnök zsűrije már Insta-látványkonyhájukkal elvarázsolt minket!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 22. 16:09

A műsor negyedik évadában Wossala Rozina és Sárközi Ákos áll majd a zsűri pultban Fördős Zé mellett. A hétfői start előtt idejében megkezdtük a ráhangolódást, és meglestük, mégis milyen ételcsodákat készítenek a szabadidejükben.

Mi sem kellemesebb annál, mint egy fáradt napon elmerülni a közösségi oldalak gasztro-képeiben, és arról ábrándozni, hogy a mi hűtőnkben is hasonló csodák bujkálnak. Persze, a szomorú valóság másról árulkodik. Ezzel viszont nem is kell foglalkozni, főleg akkor, ha az ember a Konyhafőnök zsűritagjainak képeiben tobzódik inkább.

Fördős Zé előszeretettel örökíti meg mindennapjait az Insta-oldalán, legutóbb például épp a Street Kitchen miatt forgattak egy izgi videót, ami egyszerre adott finom rágcsálni valót, és nem kevés felsöpörni valót is:

 

Persze, egy csirke-szelfire is mindig akad idő:
 

 

És ha nehezen indul a reggel, arra is akad megoldás:

„Napindító csokiszuflé. Az Erő legyen veletek!”
 

 

Wossala Rozina éttermébe a Konyhafőnök legutóbbi sajtótájékoztatóján már bepillanthattunk, és az ételek látványa már akkor elvarázsolt mindenkit. Ha még több ilyen fotóra vágyunk, akkor Rozinára mindig számíthatunk, beszéljünk akárcsak a legújabb posztjáról:

 

Vagy bármelyik azelőttiről:
 

 

Sárközi Ákos, a vagány séf, aki mindig kapható a humorra, mesteri szintre emelve még a tálalást is, folyton elkápráztat mindenkit az ételeivel:
 

 

A szeptember 26-án rajtoló vadonatúj évadban természetesen minden versenyző a séfnek szeretne majd megfelelni, azonban nagy lesz a kihívás, hiszen az elvárások minden eddiginél nagyobbak!

És hogy mi a Konyhafőnök receptje?

Ahogyan a képen is áll:

1. Végy egy Michelin-csillagos séfet.
2. Adj hozzá egy korábban már sikeres versenyzőt.
3. Keverj hozzájuk egy minden lében kanál gasztrobloggert.
4. Aztán engedd össze őket a versenyzőkkel, hadd főjön mindenki a saját levében!

Jövő héten hétfőn, 18:55-kor elkészítjük Nektek az RTL Klubon!

Képek: Instagram

#Celebklub#A Konyhafőnök#wossala rozina#fördős zé#sárközi ákos#instagram#étel#kaja#fotó#gasztronómia

Címlapról ajánljuk