Celebklub

Lélegzetelállító! – Így nyaralt a Szulejmán szupersztárja!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 12. 12:00

Meryem Uzerli karrierje szépen ível fölfelé, miközben magánélete is végre sínen van. A sok munka közepette szerencsére akadt egy kis ideje pihenni is. A családi eseményről csodás fotók készültek! Íme! 

A török sorozat még bőven fut hazánkban, de maga a forgatás már évekkel ezelőtt befejeződött. A siker nem maradt el, Szulejmán szerelmét alakító Meryem ismertségén például igencsak nagyot dobott a történelmi ihletésű széria, amiért persze nagyon hálás a színésznő.

A gyönyörű művésznőnek nincs oka a panaszra, de már tényleg kijárt neki a nyugodt és békés magánélet. A mostani nyaraláson készült fotókon jól látszik, vőlegényével, Alp Özcannal tökéletes az összhang, mondhatni, idilli. Meryem kislánya, Lara pedig egyszerűen tündéri, mint mindig.

 

Egy pillanat... on

Meryemről köztudott, hogy imádja a sminkdivatot, így ha teheti, mindig kipróbálja az új ötleteket. Legutóbb a libanoni Laha magazin fotózásán vett részt, ahol önfeledten mozgott és pózolt a kameráknak. Nézzétek:

 

Egy pillanat... on

Egyébként, aki szerdánként az RTL Klubon nyomon követi a Szulejmán sorozat részeit, pontosan tudja, hogy a gyönyörű Hürrem szultána borzasztó nagy bajba keveredett. Hogy mi is történt valójában, itt meg tudod nézni!

forrás/képek: Instagram 
#Celebklub#színésznő#siker#Karrier#anya szerep#család#szerelem#Szulejmán#meryem uzerli#sorozat#történelem#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk