Celebklub

Őrület, máris itt van az ősz smink slágere!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 9. 11:00

A hazai hírességek, akárcsak a külföldiek tudják, mitől döglik a légy! Így, bár a hűvösebb idő még nem köszöntött be, ők már most az őszi trendet viselik! Hogy mi lehet ez? Mutatjuk!

Palvin Barbara, a világszerte ismert és népszerű modell, mindig egy lépéssel a divat előtt jár, így azon sem csodálkozunk, hogy a gyönyörű fiatal lány, most is megelőzve mindenkit, sötét rúzst viselt az ajkain:


Barbi barnás rúzsa már az új évszak színeit idézi, arról pedig, hogy mennyire jól áll neki ez a bordó szín, már ne is beszéljünk! Persze, a modell tisztában van vele, hogy a kevesebb néha több, így inkább csak ajkait hangsúlyozta, azonban ennek ellenére is elvarázsolt bennünket a tekintetével.

 

A photo posted by Nyári Diána (@nyaridia) on


Nyári Dia, aBarátok közt sztárja több ízben is kipróbálta már a legújabb őrületet, ami egyszerre nyújt kislányos, illetve igazán nőies hatást:

 

A photo posted by Nyári Diána (@nyaridia) on


Ráadásul, a színésznő sminkese is erre esküszik!

 

A photo posted by Tóth Andi (@toth.andrea) on


Ha pedig valaki tudja, mitől lehet igazán dögös az ember lánya, akkor az a Válótársak ifjú üdvöskéje Tóth Andi, akinek extravagáns stílusához jól passzolnak a sötétebb árnyalatú rúzsok.

De nem ő az egyetlen énekesnő, aki ennek a smink divatnak hódol!


Horányi Julinak, az egykori X-Faktorosnak, már szintén sikerült többször is bebizonyítania, hogy remek az ízlése és mindig naprakész a legújabb trendek kapcsán.

Éppen ezért ő is az őszies rúzsok mellett tette le a voksát!

Forrás: Facebook, Instagram
Képek: Facebook, Instagram
#Celebklub#style#palvin barbara#tóth andi#X-Faktor#Válótársak#horányi juli#nyári dia#Barátok közt#divat#trend

Címlapról ajánljuk