Celebklub

Zacher Gábor: „Függő vagyok!” – Döbbenetes vallomás!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 7. 10:41

Az ország leghíresebb toxikológusa fáradtságot és időt nem kímélve, rengeteg életet mentett már meg. De közben mi van az övével? Kiderült, neki is vannak jó és rossz szokásai, emellett megmutatta, hogy mire jó egy infúziós szerelék és egy fecskendő a hétköznapokban! VIDEÓ!

Nem lehet elmenni amellett, hogy ne hívjuk fel a figyelmet arra a számtalan veszélyre, mely a fiatalokat érinti Magyarországon. A szülők mindent elkövetnek, hogy mindenre felkészítsék gyermekeiket, de nem árt egy kis szakmaiság sem. Dr. Zacher Gábor szerencsére nem tud úgy interjút adni, hogy nyilatkozatában ne legyen valami szívből jövő, tanító jellegű jótanács az ifjoncok számára.

 

Egy pillanat... on

A doktor úrról illik tudni, hogy az évek alatt nemzetközi szintre emelte Budapesten a Péterfy Sándor Utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ klinikai toxikológiai osztályát. Ez a fajta elhívatottság nem csak munkájára jellemző, magánemberként is mindent megtesz a kitűzött cél érdekében.

 


Viszont nem telik el úgy nap, hogy Gábor ne futná le a megszokott mennyiségű kilométereit. Szerinte ez a mozgásfajta az elmének is jót tesz.


„Futás függő vagyok! Megmondom őszintén, nekem az estémhez kell ez, hogy helyre tegyem magamban az aznapi történteket. Mindenkinek tudom ajánlani, mert nagyon jól helyre kerül az ember agyában egy csomó dolog.”

 
A Honvédkórház osztályvezető főorvosa nem tartja magát egészségtudatos embernek, többek között azért sem, mert imád jókat enni, és több mint 40 éve dohányzik, jobban mondva a pipázás a mindene. Igaz, szerinte bármikor le tudná tenni, de a „bármikor még nem történt meg.”

 

 

Egyébként azt tudtátok, hogy mire lehet jó egy infúziós szerelék? Nagyon meg fogtok lepődni Gábor egyik zseniális ötletén! 

Ha kíváncsi vagy, kattints az interjúra!

forrás/képek: Story Extra, Instagram, Facebook 
#Celebklub#toxikológia#doktor#munka#család#futás#élet#kórház#dr. zacher gábor#story extra#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk