Celebklub

Világraszóló bulit rendezett Beyoncé!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 7. 16:45

Az énekesnő most ünnepelte a 35. életévét és rendesen megadta a módját! Hatalmas világsztárok, extrém jelmezek, és egy igazán megható születésnapi köszöntés következik!

Beyoncé éve eddig igazán eseménydúsan telt, jó és rossz dolgok is ugyanúgy érték. Az utóbbi időben a pletykák leginkább férje, Jay-Z félrelépéséről szóltak. Az énekesnő aztán ezt megelégelve, egy igazán kemény témákat feldolgozó új albumot dobott a piacra, Lemonade címmel.  A lemez témája például a rasszizmus és az antiszemitizmus, de a legnagyobbat mégiscsak az a dal szólt, amiben hűtlen férjének pirít oda.

A kitartó munkának aztán meglett az eredménye, hiszen nemrég az MTV gálaműsorán a Video Music Awardson - ahol a legjobb videóklipeket ismerik el - rekordot döntött, ugyanis szinte minden létező díjat elhozott.

A részletekért kattints a videóra!

Most pedig elérkeztünk a szupersztár 35. születésnapjához, ahol a látottak szerint ismét helyreállt a világ rendje, ugyanis Beyoncé férjével az oldalán jelent meg a partin. Nem is akárhogy!

Az énekesnő tematikus bulit szeretett volna, így az 1970-es évektől közel negyven évig futó, ikonikus Soul Train tévéshow adta az alapötletet. Kislányuk, Blue Ivy Carter is jelen volt a partin és egy igazán szívmelengető felvétel készült róla, ahogy épp felköszönti anyukáját.

 

Egy pillanat... on

A vendégek között feltűnt Solange Knowles, Usher és felesége, Grace Miguel, Chance The Rapper, Janelle Monae, Alicia Keys, Chanel Iman, de a Destiny's Child tagok is megjelentek, mint például Michelle Williams és Kelly Rowland.

Egy biztos, az énekesnő tudja, hogyan kell tökéletes partit adni. Ezúton is boldog születésnapot kívánunk!

Forrás: elleuk
Képek: instagram, tumblr
#Celebklub#szülinap#beyoncé#sztár#parti#díjátadó#születésnap#meglepetés#jay-z#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk