Celebklub

A héten legendák születtek és buktak el – Egyszerre sírtunk és nevettünk!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 4. 15:00

Itt van az ősz, itt van újra! Bizony, már szeptembert írunk a naptárunkban! Icipicit lehet érezni az évszakok változását, a napsugár aranysárgább lett és a hajnali levegő már csípős. Sztárjaink már csodálatos outfitben pompáznak, ők is készülnek a hidegebb hónapokra. Heti összefoglalónk jön!

Becsöngettek az iskolapadba, a városban nagyobb a dugó és mindenki sietve rohan valahová. Celebjeink sem menekülhetnek az őszi kötelezettségek elől. Sebestyén Balázs élete egyik legizgalmasabb eseményén van túl. A műsorvezető nagyobbik fiát kísérte első útjára. Na de hova is?

Kattints a képre és kiderül!

Női szemmel nézve, a hűvösebb hónapok azért jócskán tartogatnak izgalmakat is. Ha jobban belegondolunk, előkerülhetnek a csodálatosabbnál csodálatosabb kabátok, sálak, és a színek kavalkádjának semmi sem szabhat határt, csak saját magunk. El is hoztunk nektek öt gyönyörű dívát, akiktől simán elcsenhetünk egy pár divatötletet az elkövetkező hónapokra.

Kattints a képre!

Őszintén szólva, hiába óckodunk a téltől, hiányozna az elmúlás és az újrakezdés örök körforgása. Az életben is sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy nem tehetünk mást, el kell engednünk valamit, hogy jöhessen cserébe az új. Szomorúan olvastuk Selena Gomez bejelentését. Az énekesnő talán még sosem volt ennyire nehéz helyzetben, mint most.

Kattints a képre és kiderül, mi történt a gyönyörű fiatal lánnyal!

Eközben itthon is óriási dolgok történtek. Az aranytorkú Tóth Veránk, például olyan változáson ment keresztül, ami hatalmas erőt adhat azoknak a rajongóknak, akik hasonló problémával rendelkeznek, mint az énekesnő. Nézd meg, mibe vágott bele az énekesnő!

Kattints! 

Zárásképp pedig nem mehetünk el szó nélkül a hét egyik legnagyobb eseménye mellett. 20 év után végre megtört a jég és a legendás rockbanda, a Red Hot Chili Peppers úgy döntött, újra ellátogat hozzánk.

Kattints a képre!

Elhozták legújabb albumukat, és a két egymást követő koncert olyat szólt, hogy még most is libabőrözik a hátunk. Sztárjaink sem szerettek volna lemaradni a hatalmas buliról. Hogy kik tombolták végig a Chili Paprikák előadását? Nézd meg!

Kattints a képre!

Egyébként a srácok csak a Fókusznak adtak interjút. Az énekes, Anthony elárulta a titkot, hogy miért ilyen menő a Red Hot. Nézd meg a nem mindennapi beszélgetést!

 

#Celebklub#sztárok#bukás#újrakezdés#legenda#ősz#celebek#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk