Celebklub

Selena Gomez összeomlott! Örökre búcsúznunk kell tőle?

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 1. 17:00

Az énekesnő meghökkentő és fájdalmas bejelentést tett, amire talán a legelszántabb rajongói sem számítottak. Hogy mi történt, és mi áll az egész hátterében? Kattints!

Mostanában nem igazán lehetett hallani az énekesnőről, két hete minden közösségi oldala új poszt nélkül kong. Látszólag a túlzottan elfoglalt mindennapok tartották vissza, hogy kommunikáljon a követőivel, azonban most nagyon úgy tűnik, hogy mégsem ez a helyzet.

Az utolsó aktivitás a részéről exével, Justin Bieberrel volt kapcsolatos. Bieber ugyanis becsajozott, az új barátnőt azonban kikezdték a rajongói, ráadásul az énekes kiakadása után még Selena is rátett az egészre egy lapáttal, amikor a következőt írta:

„Ha nem bírod kezelni a beszólásokat, akkor talán ne posztolj közös képeket a barátnőddel. Ez csak rátok, kettőtökre kellene, hogy tartozzon. Ne a rajongóidra legyél mérges. Szeretnek téged, és akkor is támogattak, amikor más még nem.”

Ezt megelőzően pedig Orlando Bloommal kavarták fel a bulvár „állóvizét”, amikor egy bulin félreérthetően közel kerültek egymáshoz. Persze, úgy tűnik, ezt is csak a közfigyelem nagyította fel, hiszen Katy Perry és Bloom még mindig bőszen romantikáznak.

Ezek az adok-kapok hírek és pletykák azonban hamar elhaltak, az énekesnő pedig jó időre elcsendesedett. Egészen mostanáig: bejelentette, hogy egy időre visszavonul az egy éve bejelentett betegsége (lupus) miatt:

„Ahogy azt a legtöbben tudjátok, egy éve elmondtam a nyilvánosság előtt, hogy lupusom van, ami mindenkire más hatást gyakorolhat. Rájöttem, hogy a frusztráció, a depresszió és a pánikrohamok ennek a betegségnek a mellékhatásai lehetnek, amik eléggé nagy kihívás elé állítják az embert.” – mondta.

Majd így folytatta:

„Szeretnék az egészségemre és a boldogságomra koncentrálni, és úgy láttam, hogy erre a legjobb út, ha egy időre visszavonulok. Minden rajongómnak köszönöm a támogatást. Mindannyian nagyon fontosak vagytok nekem, de most magamra kell gondolnom. Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával, remélem másoknak is segíthetek azzal, hogy nyíltan beszélek róla.”

Forrás: eonline
Képek: Instagram

#Celebklub#selena gomez#visszavonul#justin bieber#orlando bloom

Címlapról ajánljuk