Celebklub

Nemsokára jön a Reynolds baba?

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 1. 13:00

Teljes a készültség Ryan Reynolds és Blake Lively háza táján, hiszen hamarosan kipottyan a második közös gyermekük. Az izgatott férj mesélt is egy picit feleségéről és az utolsó hetekről.

Eljutottunk abba a fázisba, hogy folyamatosan az internetet böngésszük, hiszen csupán idő kérdése és nem egy sztárcsalád bővül majd egy-egy tündéri aprósággal. Így vannak ezzel Ryan Reynolds-ék is, akik már második közös gyermeküket várják.

Miután Blake nem egy új filmben szerepelt mostanában, egész nyáron azt csodálhattuk, hogy milyen gyönyörű ruhákkal keretezi az egyre gömbölyödő gyönyörű pocakját. És ahogy telt az idő, mindenkiben realizálódott: ez a baba hamarosan érkezik!


Az apuka nemrég mesélt is egy picit az utolsó hetekben járó párjáról:

„A hegymászás fontos része a napi rutinomnak. Edzés is, ha azt vesszük. Imádom. A feleségem viszont már nagyon terhes, úgyhogy ő most egy jó ideig nem tart velem ezeken az utakon. És azt se hiszem, hogy ez a szülés után azonnal megváltozna. Majd szép lassan ő is visszatér ehhez, gondolom.”

Ezek után azt is megjegyezte, hogy óriási szívás, augusztusban várandósnak lenni, hiszen ilyenkor van a legnagyobb fülledtség, amivel a kismamák – köztük Blake is – nehezen birkóznak meg.

Ezek után, már tényleg tűkön ülünk, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a következő Reynolds baba már tényleg a kanyarban van. Erre csak ráerősít, hogy a színésznő nemrég tartotta a babaváró buliját is.

Nemcsak ő küzd mostanában az óriás pocakkal: Olivia Wilde előszeretettel posztolgat magáról és a kis pocaklakójáról, és nála is esélyes, hogy hamarosan érkezik a kisbaba.

Kíváncsiak vagytok, kik a nyár legszebb kismamái? Kattintsatok a képre!


Persze akad olyan is, aki már a karjában tarthatja újszülöttjét, Liv Tyler el is árasztotta az Instagramját a kislányáról készült fotókkal. Dobó Ágiék viszont még a várakozó fázisban vannak. Kíváncsiak vagyunk, hogy náluk mikor érkezik a második baba.

Így a forró hónapok alatt van kihívás bőven, azonban jó kérdés: vajon a kismamák mennyire engedhetik meg maguknak a "bulizást"? Ők is jól érezhetik magukat egy-egy programon vagy jobb, ha otthon maradnak?

Ha kíváncsi vagy a válaszokra, kattints a videóra!

Forrás: Vanity Fair
Képek Instagram

#Celebklub#ryan reynolds#blake lively#pocak#várandós#terhes

Címlapról ajánljuk