Celebklub

A Barátok közt sztárja őrületes dolgot tett! – VIDEÓ!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 1. 10:59

Nyári Diát nem kell félteni, ha egy olyan extrém eseményről van szó, ahol 200 csőre töltött vízipisztollyal kell farkasszemet néznie. A Millenáris Parkban megtartott megmozdulásnak fontos üzenete is volt.

A sorozat Hannája nagyon odafigyel az egészségére, ha teheti, heti négyszer fut, úszik. A színésznő jól tudja, nem elég a sport, hogy fitten tartsa csodálatos alakját, az étkezés is nagyon fontos. Épp ezért, fiatal kora ellenére minden nap főz magának a gyönyörű lány. 

 

 

A lövöldözős eseményre örömmel csatlakozott Dia, ugyanis azoknak a „gamer” fiataloknak lett megrendezve, akik függőként, éjjel-nappal a számítógép előtt ülnek, és csak virtuális barátságot képesek kötni.

„Ne csak arról szóljon a fiatalok élete, hogy otthon ülnek és kockulnak a gép előtt, hanem egy kicsit kimozduljanak” – mondta a színésznő. 
 

 

 

A vízipisztolycsatát mindenki komolyan vette, a színésznő sem kímélte az „ellenfeleket”. A harcban elkerülhetetlen, hogy az egészet megússzuk hadisérülések nélkül, ez elől Dia sem menekülhetett. Hogy pontosan mi is történt a fiatal lánnyal, az a videóból kiderül.

Kattints a képre! 

 

#Celebklub#színésznő#vízipisztoly#csata#gyerekek#program#Barátok közt#nyári dia#holman hanna#sorozat#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk