Celebklub

Ez Palvin Barbara legmerészebb fotója – Pikáns jelenetek következnek!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 31. 11:13

A fiatal lány pontosan tudja, mitől esik le az állunk. Ha úgy van, nem fél bevállalni egy-egy merészebb kompozíciót, főleg, ha a humoré a főszerep.

Sokan irigylik a szupermodellek életét, a csillogást a varázslatos ruhákat és azt is, hogy bejárhatják a világot. Erre most rá is cáfolnánk, ugyanis pont Barbi egyik posztjában olvasható, mennyire hálás az egyhetes szabadságának. Kiderült, napi 12 órákat kellett aludnia ahhoz, hogy a féléves dömpinget nagyjából ki tudja pihenni. 

 

Egy pillanat... on

A munka nem állhat meg, és nemcsak a fényképezőgép előtt pózol a gyönyörű lány, hanem különböző rendezvényeken is részt kell vennie. Szerencsére a jó társaság rengeteget tud dobni a dolgon. A világ egyik legszexisebb plus size modellje, Ashley Graham bizony érti a tréfát, sőt ha úgy van, ő maga is szívesen viccelődik a fotózásokon. Most azonban Barbi volt a merészebb, és egy váratlan pillanatban olyat tett, amire álmunkban se gondolnánk. Nézzétek:

 

Egy pillanat... on

A pikáns kép igencsak felrázta a világot, ugyanis néhány óra alatt közel több mint 100 ezer lájkot kaptak a lányok. Őszintén? Ezen nincs mit csodálkozni! 

Íme egy szolidabb kép, habár erről se tudjuk levenni a szemünket:

 

Egy pillanat... on

Barbi a kis pihenő után újra munkába állt, és fáradtságot nem kímélve ismét nyakába vette a nagyvilágot. Hogy pontosan milyen helyek várnak a gyönyörű modellre, itt tudod megnézni!

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Instagram
#Celebklub#modell#szépség#fotózás#Karrier#pikáns kép#palvin barbara#Ashley Graham#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk