Celebklub

Lebukott! – Kamu fotóval verte át a rajongóit az énekesnő!

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 25. 12:20

Nem győzzük kapkodni a fejünket, mindenhol tökéletes alakú és bőrű sztárokat látunk, holott sokszor a valóság teljesen más. Szemfényvesztés áldozatai lennénk? Bizony, és most lerántjuk a leplet!

Nem törhetünk pálcát senki felett sem, hiszen egyáltalán nem könnyű megfelelni a mai divatvilágnak és a nagyok által felállított normáknak. Azaz: légy karcsú, de természetesen maradj homokóra alakú, a dekoltázsod verje ki a biztosítékot, de csak ízlésesen, és a popód pedig gömbölyödjön szépen. Ilyen és ehhez hasonló elvárásoknak lehetetlen megfelelni. Így nem is csoda, ha néhány világsztár egy kis trükkhöz folyamodik, másképp, photosphophoz.

 

Egy pillanat... on

A celebvilág egyik legnagyobb „varázslója” Lindsay Lohan. Semmiképp sem akarjuk bántani a színésznőt, csak értetlenkedve állunk képei felett, és egy kérdés lüktet az agyunkban: miért?! Olyan szép és csinos, minek kellett erőltetnie a tökéletest.

A popszakma egyik legcsodálatosabb hangú énekesnőjét is beszívta a slankító effekt-mánia. Beyoncé, - aki egy istennő adottságaival rendelkezik - tette előtt értetlenül állunk, főleg azért is, mert nem egyszer nyilatkozta azt, hogy teljesen elégedett önmagával, és kifejezetten kedveli nőies alakját. Akkor miért kellett ez:

A hazai sztárokat sem kímélte a photoshop-láz. A volt szépségkirálynőt, Bálint Antóniát vádolják csalással. Toncsi viszont nem bírta megállni szó nélkül a pletykákat, és kikérte magának az esetet, hiszen elmondása alapján, keményen megküzdött és még küzd is csodálatos alakjáért.

 

Egy pillanat... on

Egy-egy durva lebukásnál sokszor magunkban mosolygunk, ilyenkor valamelyest önigazolást kapunk arról, hogy senki sem tökéletes. Igazából az a fontos, hogy érezzük jól magunkat a bőrünkben, és azt se felejtsük el, hogy változtatni sosem késő.

Azt tudjátok, hogy még a popdíva is belesétált a csapdába? Madonna is beállt a photosophot használók táborába. Nézd meg, mit változtatott meg magán az énekesnő!

Kattints a videóra!

forrás/képek: Story Extra, Instagram, Tumblr
#Celebklub#siker#Karrier#szépség#rivaldafény#photoshop#átverés#hírességek#RTL Klub#rtl

Címlapról ajánljuk