Celebklub

Láss túl a focimezen és a tetoválásokon! - Kabát Péter múltja és jelene

rtl.hurtl.hu

2016. augusztus 18. 17:24

A tizenhatszoros magyar válogatott ősszel a Nyerő Párosban méretteti meg magát szerelmével, Adrival, ezért összegyűjtöttük legemlékezetesebb pillanataikat az elmúlt időszakból.

A népszerű csatár közel ötszázszor lépett pályára, 2014-ben az év legjobb magyar futballistájának és legjobb magyar játékosának is választották. Idén nyáron azonban úgy döntött, hogy harminc év után abbahagyja profi labdarúgó karrierjét. Kabát Péter szerint most jött el ennek az ideje. A lila-fehér szurkolók egy emberként fejezték ki sajnálatukat, azonban Kabát nem tűnik el végleg: sportkoordinátori szerepben folytatja tovább karrierjét.

Íme egy régi kép a játékosról:


Peti már 9 éves kora óta megfelelési kényszerrel küzdött, soha nem volt megelégedve saját teljesítményével. Maximalizmusa azonban nem veszett el, továbbra is ugyanazzal a vehemenciával és precizitással végzi majd a munkáját, ahogy eddig tette a pályán.

Idén egy szerencsétlenség is történt Petivel és Adrival. Számítógépüket egy zsarolóvírus támadta meg. 72 órán belül 500 dollárt, azaz közel 140 ezer forintot kellett kifizetniük a bűnözőknek ahhoz, hogy visszakapják személyes dokumentumaikat és fotóikat. Közel hetvenezer fájl volt a páros gépén. Nem csak fontos szerződések, de a focista egész pályafutását megörökítő fotók, és a közös nyaralásokról készült emlékek is elérhetetlenné váltak.


Kabát azonnal szakemberhez vitte a gépet. Felkeresték az ország egyik legjobb adat-visszaállítással foglalkozó cégét, de még a szakértők sem vállalták a feladatot, mondván ez a vírus rendkívül bonyolult és egyelőre ismeretlen Magyarországon. Jobb híján a pár kénytelen volt kifizetni a hekkereknek az összeget, azonban így is csupán a fájlok 70%-a tért vissza.

Egy csaj inkább dögös legyen, mint okos, legalábbis Peti ezt állítja. A Story Extra felvételében fény derül egy régi, Adrinak címzett szerelmes levélre. Peti ugyanis romantikus típus, és bár azt állítja, hogy hűséges is, mégis szívesebben bulizik csajokkal, mint a haverjaival. Ha kíváncsi vagy, hogy mennyit költött eljegyzési gyűrűre a népszerű játékos, nézd meg a videót!

És akkor következzenek azok a bizonyos tetoválások. 1999-ben, amikor Kabát átment a Honvédból a Vasasba, a tetkók rajongója lett. Ekkor csináltatta első, nonfiguratív varrását, majd évről évre egyre többet. Megtalálható közöttük számos kínai jel és indián jelkép.

Bár Peti reméli, hogy kisfia, Kevin nem mindenben az ő példáját fogja követni, a focizásban már most az élen jár a fiú, akit nemrég gólkirálynak választottak.


Forrás: Instagram
#Celebklub#Nyerő Páros#kabát péter#róka adrienne#foci#labdarúgás#tetoválás#hekker#család#szerelem

Címlapról ajánljuk